Overslaan en naar de inhoud gaan
Direct afspraak maken?0900 600 7008

Het verhaal van Robert en Irene Blinker

08/02/2017
Redactie Schoonenberg

Na 15 jaar zijn vrouw niet goed verstaan te hebben ontdekte Robert Blinker de Lyric van Schoonenberg.

Lokale ondernemer Robert Blinker heeft in de afgelopen 15 jaar zelden een gesprek gehad met zijn vrouw Irene dat zonder horten en stoten verliep. Na jaren van ‘Wat zeg je?’ en ‘Ik versta je niet’, had het echtpaar bijna de hoop opgegeven op het vinden van hoortoestel met een natuurlijk geluid en zonder rumoerige achtergrondgeluiden. Totdat Robert werd getipt over de Lyric, ‘s werelds eerste onzichtbare hoortoestel.

“In het verleden heb ik mijn vrouw vaak niet goed verstaan of verkeerd begrepen, wat een onvermijdelijke druk op onze relatie veroorzaakte”, zegt de 66-jarige Robert. “Wanneer wij een etentje hadden sprak ik heel luid en miste ik voortdurend cruciale onderdelen van een gesprek. Sinds ik de Lyric draag breng ik mijn vrouw niet langer meer in verlegenheid door mijn luide stem bij sociale gelegenheden. En je weet wat ze zeggen … Een gelukkige vrouw is een gelukkig leven!”

Irene zag ook een verandering bij Robert op werkgebied. “Voordat we Lyric hadden ontdekt, ging ik vaak met Robert mee naar werkvergaderingen omdat hij erg moeite had om te gesprekken te volgen. En in sommige gevallen waren zijn antwoorden op vragen die gesteld werden niet de juiste omdat hij dacht iets anders te hebben verstaan. Ik was er dan bij om hem te corrigeren”, legt Irene uit. “Zijn leven is erg positief veranderd sinds hij de Lyric draagt. Ik hoef geen vergaderingen meer bij te wonen, want ik weet dat Robert alles weer goed kan horen, wat mij tijd geeft voor meer ontspanning”.

“Ik kan begrijpen waarom veel mensen met gehoorverlies zich schamen voor het dragen van een zichtbaar hoortoestel – met name de jongeren,” zegt Robert. “Maar Lyric biedt daarom de ultieme oplossing, als onzichtbaar hoortoestel”.

De Lyric, geprezen als ‘de contactlens voor het oor’, is een klein onzichtbaar hoortoestel dat in de gehoorgang wordt geplaatst tot 4 mm van het trommelvlies. De Lyric is volledig onzichtbaar van buitenaf. Een Lyric-audicien kan het toestel plaatsen in slechts enkele minuten zonder verdoving of operatie en geheel pijnvrij. De Lyric kan 24 uur per dag en 7 dagen per week gedragen worden voor drie maanden lang en wordt dan kosteloos vervangen voor een nieuw exemplaar. De batterijen gaan dus zo’n drie maanden mee. Doordat u elke drie maanden een nieuw Lyric krijgt geplaatst profiteert u altijd van de nieuwste technische ontwikkelingen die worden doorgevoerd.

Met de Lyric kunt u douchen, slapen, zwemmen (met op maat gemaakte oordopjes), telefoneren en zelfs muziek luisteren via een koptelefoon. De Lyric heeft een heldere en natuurlijke geluidskwaliteit zonder achtergrondgeruis.