Overslaan en naar de inhoud gaan
Direct afspraak maken?0900 600 7008

Hoe hoortoestellen uw leven kunnen veranderen?

08/02/2017
Joris

Hoortoestellen kunnen het leven van mensen met een gehoorverlies veranderen. Ze verbeteren niet alleen het gehoor van de drager van hoortoestellen, ze kunnen helpen om relaties weer te herstellen, zelfvertrouwen terug te brengen en leiden tot meer zelfstandigheid.

Recentelijk is er onderzoek gedaan naar hoe hoortoestellen het leven van de gebruikers hebben veranderd en we hebben fantastische antwoorden ontvangen. Hieronder onze favorieten:

  1. “Ik heb een fulltime baan en een bijna een afgeronde universitaire studie. Zonder mijn hoortoestellen zou ik geen van beide hebben.” – Karin L.
  2. “Ze hebben mijn leven zo’n stuk makkelijker gemaakt….het belangrijkste is dat mijn man en ik goede gesprekken kunnen voeren.” – Robin P.
  3. “Ik ervaar echt verbetering van mijn persoonlijke omstandigheden. De Lyric’s hebben (onzichtbaar in het oor hoortoestellen) mijn vrouw heel gelukkig gemaakt. Ze hoeft niet langer ondertiteling te lezen op TV, haarzelf te herhalen of zich te beklagen over haar Tinnitus. Happy days!” – Ivar W.
  4. “Nu kan ik het horen als ik de deur van de koelkast open heb laten staan.” – Beau B.
  5. “Toen mijn kleinzoon op 6 jarige leeftijd het woord ‘ Oma’ voor het eerst zei, heb ik gehuild en gehuild. Arme kleine mannetje vroeg zich af wat hij in vredesnaam had gedaan om mij aan het huilen te maken, terwijl ik probeerde te gebaren dat ik juist heel, heel blij was.” – Dyonne D.
  6. “Het kunnen uitzetten van storende achtergrondgeluiden heeft me rust gegeven op meer manieren dan ik had verwacht. Mijn angst en sociale spanning zijn afgenomen en ik ben een rustiger persoon geworden!” – Merel N.
  7. “Ik kom nu uit m’ n hoekje en ik hervind weer wat zelfvertrouwen.” – Sabine F.
  8. “Ik hoef niet uitsluitend te lachen en te knikken en hopen dat ik op het juiste moment reageer tijdens gesprekken. Tevens kan ik begrijpen wat mensen in winkels, bij de dokter of bij de tandarts, etc. zeggen in plaats van dat ik me moet afvragen of ze in een andere taal spreken. Fijn dat mensen nu niet meer denken dat ik oud en misschien ook beetje seniel ben. Hoera voor hoortoestellen.” – Marian H.
  9. “Ik kan weer horen en kan mijn kleinkinderen verstaan. Ik bespaar energie omdat de TV niet meer zo hard hoeft!!!!!” – Loraine R.