Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Schoonenberg HoorSupport ®

Nergens word je zo goed geholpen bij het kiezen van een hooroplossing als bij Schoonenberg. We helpen je met het kiezen en het wennen aan de nieuwste hoortoestellen die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie. We hebben een uitgebreid assortiment met de nieuwste innovaties, we bieden je de keuze uit minimaal 3 hoortoestellen om uit te proberen én we geven een niet tevreden geld terug garantie.

Groot geluid, klein formaat 

Hoortoestellen ontwikkelen zich snel. Dankzij alle innovaties worden ze steeds slimmer en bieden ze extra luisterplezier. Zo zijn de nieuwste generatie in-het-oor hoortoestellen zo klein dat niemand ze ziet en je het ook niet merkt. Behalve natuurlijk, wat je hoort is duidelijker. Maar zelfs onze achter-het-oor  hoortoestellen zijn nu zo klein dat ze nauwelijks zichtbaar zijn.

Benieuwd of een onzichtbaar hoortoestel iets voor jou is? Ontdek het zelf!

Download hier de brochure

Maak kennis met de Phonak Audéo Life™:

Zorgeloos horen met ‘s Werelds eerste waterdichte oplaadbare RIC-hoortoestel

Phonak Audéo Life is het eerste RIC-hoortoestel ter wereld dat volledig waterdicht is*. Ideaal als je bijvoorbeeld graag in de buitenlucht sport en plotseling in een flinke regenbui terechtkomt. Of als je behoorlijk transpireert tijdens het sporten. Ideaal als je bijvoorbeeld graag in de buitenlucht sport en plotseling in een flinke regenbui terechtkomt.

*Tot 50cm. Getest op zout-schoon en zwemwater en transpiratievocht


Meer informatie

Maak kennis met de nieuwe Phonak Fit™:

Audéo Fit is gemaakt voor personen die nóg meer uit het leven willen halen. Het toestel biedt niet alleen een ongeëvenaarde hoorervaring met helder, natuurlijk geluid , maar biedt ook mogelijkheden om gezondheidsgegevens bij te houden.
  • Ongeëvenaarde geluidskwaliteit
  • Ingebouwde hartslagsensor
  • Oplaadbaar
  • Universele connectiviteit
  • Bijhouden van gezondheidsgegevens met de myPhonak-app

Lees meer over de Phonak Audéo Fit

Wat kost een hoortoestel

Welk hoortoestel bij je past, is geheel afhankelijk van je wensen, zorgverzekeraar en persoonlijke hoorsituatie. We kijken graag samen naar verschillende hooroplossingen. Zo vinden we het toestel dat het beste bij jou past. 

Lees meer

Onderhoud en service

Hulp nodig, maar geen tijd om naar de winkel te komen? Op deze pagina vind je alle nuttige ondersteuningsinformatie over onze hoortoestellen. Waaronder per merk en type de officiële (PDF) handleidingen, onderhoudsvideo's, apps en garanties.

Lees meer
Vind een winkel bij jou in de buurt

Onze werkwijze

Icoon gratis hoortest
Icoon HoorSupport programma
Icoon Ruimste keuze
Icoon vrijblijvend proberen
Icoon niet tevreden geld terug
Wat kun je van ons verwachten?
Maak nu een afspraak
1
Altijd welkom voor een vrijblijvende hoortest
2
Altijd een persoonlijk ingesteld hoortoestel uitproberen dat het beste past bij jouw wensen
3
Altijd Hoorsupport® wat je helpt met wennen en garantie tot 5 jaar na aankoop

Goed horen betekent mee blijven doen

Wist je dat 1,6 miljoen Nederlanders slechthorend zijn? De impact hiervan op hun dagelijks leven is groot. Toch wachten veel mensen lang voordat ze naar een audicien stappen. Twijfel je wel eens over jouw gehoor?

Bij Schoonenberg kunnen we je helpen. Al 95 jaar verkopen wij hooroplossingen waar mensen écht iets aan hebben. Dat zou best eens de reden kunnen zijn waarom Schoonenberg sinds 1926 dé hoorspeciaalzaak van Nederland is.

Wij verkopen niet alleen producten, maar bieden als enige HoorSupport. Dit is een begeleidingsprogramma dat we samen met de afdeling KNO van het VUmc Amsterdam hebben ontwikkeld. Want wij vinden het belangrijk dat je mee kunt blijven doen met het leven.

Ons motto, in twee woorden: doe mee.