0900-600 7008
Blog
Blog
Moet ik mijn batterijen 's nachts uit mijn hoortoestellen halen?

Moet ik mijn batterijen 's nachts uit mijn hoortoestellen halen?

06/09/2017 Redactie Schoonenberg

Een vraag van een klant die we onlangs kregen: "Ik heb ergens gelezen dat het beter is om de batterijen van mijn hoortoestellen er 's nachts uit te halen. Ik liet altijd alleen de batterijlade open en legde mijn hoortoestellen in de Drybox. Is het beter om ze er helemaal uit te halen? En mogen de batterijen in de Drybox of liever niet? Alvast bedankt voor jullie advies."

Ons advies

Zo lang je ervoor zorgt dat de batterijlade volledig geopend is - zodat er geen kans is dat het hoortoestel nog steeds 'aan' staat - hoef je de batterij er niet volledig uit te halen. Wij adviseren altijd om het hoortoestel 's nachts uit te zetten. Dit doe je door de batterijlade volledig te openen, dus dat gaat goed! Zorg er wel voor dat de batterijen niet vochtig of nat zijn. Voor wat betreft het plaatsen van de batterijen in de Drybox: geen probleem. Dat heeft geen invloed op de batterijen. Als je goed voor je hoortoestellen zorgt, gaan ze langer mee en ben je ervan verzekerd dat ze altijd optimaal werken als je ze 's ochtends weer in doet.
Schoonenberg.nl gebruikt cookies, ook van derde partijen. Hiermee onderzoeken wij en derde partijen anoniem bezoekersgedrag om de website persoonlijker en klantvriendelijker te maken en onze marketing af te stemmen, ook buiten het Schoonenberg.nl domein. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op Ok drukt. Lees hier meer over onze cookies. Wil je meer lezen over cookies? Ga naar https://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/cookies.