0900 600 7008

Snurken

Gehoorbescherming tegen snurken

Kun je niet slapen omdat je last hebt van een snurkende partner of van lawaai in de nacht? Gehoorbescherming tegen snurken doet wonderen. Oordoppen voor tijdens het slapen weren onnodig lawaai en zorgen voor een betere nachtrust.

Wat is gehoorbescherming tegen snurken?

Met gehoorbescherming tegen snurken scherm je je oren af van het gesnurk van je partner en andere storende geluiden. Toch hoor je ’s morgens de wekker. Dit komt doordat de oordoppen op maat voor tijdens het slapen het geluid niet 100% afsluiten. Daardoor hoor je nog wel iets van de omgeving.

Waarom en wanneer heb je gehoorbescherming nodig?

Een goede nachtrust is misschien nog wel belangrijker dan eten, drinken en bewegen. Helaas slapen veel mensen veel te weinig. Dit is de top drie van de oorzaken:
een snurkende partner, luidruchtige buren en het lawaai van het verkeer door de straat. Dankzij gehoorbescherming tegen snurken houden al die nachtgeluiden je niet meer uit je slaap.

Gehoorbescherming voor een betere slaap

Oordopjes tegen snurken: ProActive Relax
Oordopjes tegen snurken: ProActive Relax
Deze oordoppen op maat voor tijdens het slapen dempen onder andere het hinderlijke geluid van een snurkende partner, verkeers- en vliegtuiglawaai of geluid van lawaaiige omgeving zoals de camping.

Meer over deze oordoppen
Oordopjes op maat tegen snurken: ProActiv Relax Customized Professional
Oordopjes op maat tegen snurken: ProActiv Relax Customized Professional
ProActive Relax oordopjes zijn hol en gemaakt van zachte siliconen. Daardoor zijn ze heel licht en voel je ze nauwelijks zitten. Omdat we ze op maat van je oren ontwerpen, zitten ze met hun perfecte vorm van je oren als gegoten. Je voelt absoluut geen druk. Ze elimineren het geluid van je snurkende partner, lawaaierige buren of het verkeer in je straat volledig. Geluiden met een hoge frequentie, zoals je huilende baby, wekker of alarm blijf je horen.

Meer over deze oordoppen

Wat gebeurt er als je je gehoor niet beschermt tegen nachtlawaai?

Te weinig slaap kan leiden tot verschillende kleinere en grotere problemen:
  • Concentratieverlies
  • Ernstige vermoeidheid
  • Stress
  • Geheugenverlies
  • Overgewicht
  • Burn-out
  • Hart- en vaatziekten
De lijst is nog veel langer. Met oordopjes tegen snurken krijg je niet alleen je nachtrust terug. Je voelt je ook meteen een stuk beter.

Advies en gehoorbescherming op jouw maat

Bij Schoonenberg krijg je van onze specialisten vrijblijvend advies over gehoorbeschermers. Ben je geïnteresseerd in gehoorbescherming tegen snurken? Dan krijg je van ons de beste op maat gemaakte oordoppen.

Maak direct een afspraak