Overslaan en naar de inhoud gaan
Direct afspraak maken?0900 600 7008

Oordoppen voor het slapen

Wilt u ongestoord slapen, rusten, lezen of studeren? Dat kan met oordoppen van Schoonenberg. De oordoppen voor tijdens het slapen weren onnodig lawaai en laten u optimaal genieten van uw rust. De oordoppen sluiten het geluid niet 100% af, waardoor u nog wel íets van de omgeving kunt horen. Contactgeluiden blijven hoorbaar.

  • ProActiv Relax

Kunt u maar moeilijk in slaap komen omdat u last heeft van een snurkende partner? Woont u in een lawaaierige straat of vlakbij een uitgaanscentrum? Wilt u rustig kunnen studeren of lezen te midden van geroezemoes? Kies dan voor de ProActiv Relax oordopjes. U krijgt hiermee de rust die u wenst.

  • ProActiv Relax Customized Professional

Deze oordoppen op maat voor tijdens het slapen dempen onder andere het hinderlijke geluid van een snurkende partner, verkeers- en vliegtuiglawaai of geluid van lawaaiige omgeving zoals de camping.

Waarom oordoppen voor het slapen

Wanneer u uit uw slaap wordt gehouden door een snurkende partner, vliegtuiglawaai of omgevingsgeluiden kan dit uw conditie beïnvloeden. Te weinig slaap kan er voor zorgen dat u humeurig wordt en snel geprikkeld raakt. Dit kan heel vervelend zijn. Daarom heeft Schoonenberg speciale oordoppen voor tijdens het slapen. U kunt kiezen uit universele oordoppen of voor oordoppen op maat voor tijdens het slapen.