Overslaan en naar de inhoud gaan
Direct afspraak maken?0900 600 7008

Gehoorbescherming tijdens werk & hobby

Hinderlijke geluiden dempen tijdens het werk, klussen, reizen of tijdens andere activiteiten? Dat kan met de gehoorbescherming van Schoonenberg. U kunt kiezen uit universele oordoppen en gehoorbeschermers op maat. Ook voor professionals die tijdens werksituaties frequent met hard geluid te maken hebben, biedt Schoonenberg diverse oplossingen. Check het effect bij onze geluidsdemo.

  • ProActiv Active

ProActiv Active universele gehoorbescherming is speciaal bedoeld voor mensen die gevoelig zijn voor harde geluiden. In horecagelegenheden of bij sportevenementen kan het geluid tot een onaangenaam niveau stijgen.

  • ProActiv Active Customized

De Active gehoorbescherming ligt volledig binnen de oorschelp waardoor deze gehoorbeschermer praktisch onzichtbaar is en het gevaar van stoten nihil maakt.

  • ProActiv Active Customized Professional

Met de Active oordoppen haal je alles uit je vrije tijd of gebruik je in werksituaties waar zich veel lawaai voordoet. Deze oordoppen op maat zijn geschikt voor het dempen van hinderlijke geluiden, bijvoorbeeld tijdens werksituaties of onderweg naar je vakantiebestemming.

Waarom oordopjes tijdens werk of hobby activiteiten

Werken in een lawaaierige omgeving tijdens het klussen of tijdens uw werk kan uw gehoor onherstelbaar beschadigen. Gehoorbescherming is dan ook essentieel. In andere gevallen wilt u alleen hinderlijke geluiden dempen zoals in de sportschool of tijdens het reizen. Daar zijn onze oordoppen ook uitermate geschikt voor. De arbowet schrijft daarnaast voor dat professionals die tijdens hun werk met hoge volumes te maken krijgen ook goed beschermd moeten worden. Denk aan professionals in de bouw, in de haven of in fabrieken. Deze doelgroep maakt de grootste kans om levenslange gehoorbeschadiging op te lopen als er geen gehoorbescherming wordt gebruikt.