Overslaan en naar de inhoud gaan
Direct afspraak maken?0900 600 7008

Buiten gewoon goed verstaan

Vol vertrouwen op pad

Na het zien van de film, weet u wat u kunt doen om een gesprek op straat beter te verstaan. Maar weten en doen is niet hetzelfde. Breng de tips meteen in praktijk en oefen net zo lang tot het vanzelf gaat. Ga bijvoorbeeld een dagje naar een onbekende stad. Vraag daar een willekeurige voorbijganger de weg naar een restaurant, museum of het station. Maak daarbij gebruik van de tips uit de film.

Samen eropuit

Neem iemand mee als u gaat oefenen. Liefst uw Communicatie Partner. Bespreek met hem of haar wat u wilt oefenen en hoe u dat wilt doen.

Niet verdwaald?

Nadat u de weg heeft gevraagd, kunt u zelf het beste beoordelen wat er goed ging en wat niet. Viel het mee, of viel het tegen? Wat had u zich voorgenomen, maar heeft u niet gedaan? Waarom niet? Wat ging goed? Hoe gaat u het de volgende keer aanpakken? Bespreek uw ervaringen ook met uw reisgenoot. Die heeft vast nog suggesties waarmee u verder komt!

PS Dit is het derde deel in de serie “Horen en Gehoord Worden”. Een serie van 5 filmpjes en oefeningen, ontwikkeld door VUmc en exclusief beschikbaar voor klanten van Schoonenberg. Meer over onze samenwerking met het VUmc >>

Deze pagina delen met anderen: