Overslaan en naar de inhoud gaan
Direct afspraak maken?0900 600 7008

Tijd voor een feestje

Van weerzin naar weer zin

Ziet u op tegen elke situatie met veel mensen? Daar kunt u zelf verandering in brengen. Eenvoudig door de tips uit het filmpje te oefenen tot u ze zonder nadenken in praktijk brengt. Zo wordt elk partijtje weer een feest voor iedereen.

Zoek de gezelligheid

We nodigen u uit om naar een feestje te gaan. Een verjaardag, een jubileum, een vrijdagmiddagborrel, het maakt niet uit. Als er maar meerdere mensen samenkomen. De grootste uitdaging is een feestje waar u weinig mensen kent. Uw opdracht is natuurlijk vooral veel plezier te hebben! Gebruik hiervoor de tips uit het filmpje. Bedenk van tevoren hoe u die gaat toepassen.

Geslaagd of niet?

Heeft u een Communicatie Partner en gaat deze mee naar het feest? Bespreek dan uw plannen met hem of haar. Op het feest kan uw Communicatie Partner dan kijken hoe u het ervan afbrengt en u steun geven.

Na afloop kunt u zelf het beste beoordelen wat er goed ging en wat niet. Wat had u zich voorgenomen, maar heeft u niet gedaan? Waarom niet? Wat ging er echt goed omdat u er extra op gelet heeft? Hoe heeft uw Communicatie Partner u geholpen? Wat wilt u de volgende keer anders doen? Wat gaat u de volgende keer zeker weer doen?

Bespreekt uw ervaringen ook met uw Communicatie Partner. Als u beiden tevreden bent over wat u bereikt en geleerd hebt, is dat weer een feestje waard!

PS Dit is het tweede deel in de serie “Horen en Gehoord Worden”. Een serie van 5 filmpjes en oefeningen, ontwikkeld door VUmc en exclusief beschikbaar voor klanten van Schoonenberg. Meer over onze samenwerking met het VUmc >>

Deze pagina delen met anderen: