Contact
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

Phonak lanceert de uitgebreide myPhonak app speciaal voor Marvel en Audeo-B Direct dragers. Deze app is ontworpen om de dragers van deze twee type hoortoestellen een verbeterde en gepersonaliseerde luisterervaring aan te bieden. Het is een handige applicatie om zoveel mogelijk uit je Phonak hoortoestel te halen en om je hoortoestel te kunnen bedienen. De myPhonak app moet de Phonak Remote app vervangen. De verbeterde myPhonak app biedt meer geavanceerde aanpassingsopties voor je Marvel (en Audeo B Direct) hoortoestel, waaronder ruisonderdrukking, spraakfocus en meer. Bedienen van je hoortoestel was nog nooit zo makkelijk en toch zo geavanceerd. De myPhonak app kan worden gebruikt op smartphones met bluetooth connectiviteit.

Hoe werkt de myPhonak App?

De myPhonak app heeft 4 functies, waarvan er voorlopig maar 2 functies in Nederland uitgerold worden.

1) Hulp op afstand
Deze functie wordt helaas nog niet in Nederland uitgerold. Middels de hulp op afstand functie in de app kun je een video ondersteuning krijgen van een audicien op afstand. De functie maakt het mogelijk om realtime aanpassingen aan het hoortoestel te doen over afstand in de omgeving waarin jij je bevindt, denk hierbij aan restaurants, vergaderingen. Werk of school. Deze functie is in Nederland niet mogelijk

2) Afstandsbediening
De losse afstandsbediening en de RemoteControl app zijn dankzij deze app overbodig geworden. --> (hiermee komt de RemoteControl app van Phonak te vervallen). Alles is te regelen via de nieuwe myPhonak app. Zo regel je het volume en de frequenties van je Phonak/Marvel hoortoestel. Je selecteert heel makkelijk verschillende programma’s voor gedefinieerde luistersituaties. Je kunt ook makkelijk switchen tussen de verschillende luisterprogramma’s. Daarnaast kun je je eigen voorkeursinstellingen voor specifieke luistersituaties creëren. Denk hierbij aan een kantoor omgeving, klaslokaal, je eigen woonkamer of andere omgeving waarin je je vaak bevindt. Je kunt specials instellingen voor ruisonderdrukking, focus op spraak of de dynamiek van een ruimte.
 
3) Hoortoestellen informatie In de functie ‘mijn hoortoestellen’ op de app kun je informatie vinden over jouw eigen hoortoestel en je eigen hoorhulpmiddelen en accessoires voor de hoortoestellen. Denk hierbij aan het merk en type hoortoestel, maar ook de gebruiksaanwijzing (een guide) van de hoortoestellen en hoorhulpmiddelen. Verder vind je hier ook de laadtoestand van de batterij en de tijdsstatistieken van het dragen van het hoortoestel.

4) Hoordagboek Dankzij het hoordagboek kun je je hoorervaringen bijhouden en jouw feedback en ervaringen met de audicien delen om je gehoor continu te optimaliseren. Deze functie is in Nederland niet mogelijk


Op https://marvel-support.phonak.com/en/audeo-m-cell-phone-compatibility/ kan je checken of je huidige telefoon compatible is.

Marvel 2.0: Rechtstreeks streamen naar Marvel hoortoestellen dankzij RogerDirect technologie

Marvel hoortoestellen bevatten baanbrekende RogerDirect™ technologie. Dankzij deze technologie kunnen Roger microfoons rechtstreeks naar Marvel hoortoestellen streamen zonder dat er een externe receiver bevestigd hoeft te worden. Vanaf nu kun je volledige deelnemen aan gesprekken, zelfs in de meest luidruchtige omgevingen zoals restaurants, vergaderingen op het werk of bij schoolactiviteiten.
 
Wil jij ook direct verbinding kunnen maken met de Roger microfoons, zonder tussenkomst van een streamer of een extra ontvanger? Maak een afspraak of kom langs in de winkel om je Audéo Marvel gratis te upgraden. Met de Marvel 2.0 upgrade kun je jouw Roger producten draadloos en zonder ontvangers koppelen aan je Marvel hoortoestel.
 
Marvel 2.0: wat is er nieuw?

Meer informatie over de Marvel 2.0

Gerelateerde producten


Phonak Audéo Marvel

Lees meer

Phonak RemoteMic

Lees meer


Andere applicaties van Phonak

Lees meer