Contact
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

De Phonak Guide App helpt je om gewend te raken aan je nieuwe Phonak hoortoestellen. Een gewenningsperiode is onvermijdelijk, want veel van de geluiden die je ineens weer kunt horen, heb je een tijd lang niet gehoord. Om deze geluiden opnieuw te ‘leren’ onderscheiden, hebben je oren luistertraining nodig. Het duurt dus even voordat je volledig en optimaal kunt genieten van de voordelen van je nieuwe hoortoestellen. De Phonak Guide App helpt je hierbij.

QR-code voor de Guide App voor de App Store QR-code voor de Guide App voor Google Play
           Downloaden vanuit AppStore             Downloaden vanuit Google Play 
   
   
 


Op https://marvel-support.phonak.com/en/audeo-m-cell-phone-compatibility/ kan je checken of je huidige telefoon compatible is.
 Ondersteuning voor de volgende Phonak hoortoestellen:

 
Audéo Marvel Virto B
Audéo B Audéo V
Bolero B Bolero V
Naída B Naída V
Sky B Sky V
Vitus  
Vitus+  

Begeleiding op maat

Het gaat bij een goed gehoor niet alleen om het eerste het beste hoortoestel. Maar ook over communiceren, meedoen. Schoonenberg heeft samen met de afdeling KNO van VUmc in Amsterdam een begeleidingsprogramma ontwikkeld om je hierbij te ondersteunen. Het programma bestaat uit een HoorSupport® boek en HoorSupport® Digitaal. Het bevat nuttige tips en informatie voor jou én de mensen om je heen. Hiermee leer je je hoortoestellen zo goed mogelijk te gebruiken.

Meer over HoorSupport