0900 600 7008
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

Roger Select is een veelzijdige microfoon voor situaties met veel achtergrondlawaai waarin je weinig beweegt, zoals restaurants. Maar ook tijdens vergaderingen, lezingen en andere rumoerige sociale bijeenkomsten, helpt de Roger Select je om niet te missen wat er gezegd wordt. Om de Roger Select te gebruiken is een ontvanger nodig. Welke ontvanger geschikt is voor jouw hoortoestel, is afhankelijk van het merk en het type hoortoestel dat je hebt. We helpen je graag met advies in onze winkel.

Hoe werkt de Roger Select?

Dankzij meerdere microfoons in zes richtingen wordt spraak gedekt in een straal van 360°. De innovatieve MultiBeam-technologie van Roger Select maakt dat je een stem altijd kunt horen, waar deze ook vandaan komt. Je verstaat groepsgesprekken in een rumoerige omgeving maar liefst 61% beter dan met alleen een hoortoestel.
Wanneer je de Roger Select in het midden van een tafel plaatst, selecteert de microfoon automatisch wie aan het praten is en schakelt hij naadloos over van de ene spreker naar de andere.
In situaties waarin meerdere gesprekken tegelijkertijd worden gevoerd, selecteer je met één druk op de knop de persoon of het gesprek waarop je je wilt concentreren.
Klem het apparaat vast op kleding of hang het rond de nek van de spreker om de belangrijkste momenten vast te leggen.
Roger Select bevat breedband bluetooth voor telefoongesprekken. Je kunt ook luisteren naar televisie of multimedia-apparaten zoals muziekspelers en computers.

Roger Select zelf ervaren?

Ben je benieuwd hoe de Roger Select precies werkt en wil je hem uitproberen?
 

Maak nu snel een afpraak
 


Meer microfoons voor luistersituaties

Roger Table Mic II
Roger EasyPen
Roger Pen
Roger Touchscreen Mic
Roger RemoteMic

Meer Phonak accessoires

Phonak PilotOne II
Phonak TV-Link II