Contact
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

Met dit persoonlijke, draadloze microfoonsysteem kunnen cliënten hun gesprekspartners makkelijker verstaan, zelfs in complexe luisteromgevingen.
De uStream van AudioNova
Hoe werkt de uMic?
Als je telefoon beschikt over bluetooth, kun je de uMic mensen beter te verstaan in complexe luistersituaties. De uMic is compatibel met drie streaming-apparaten: uDirect 2, uDirect 3 en uStream. De uMic verzendt de stem van de spreker draadloos naar uw hoortoestellen via de streamer. Het microfoonniveau van de hoortoestellen wordt automatisch aangepast tijdens de ontvangst van het uMic-signaal.
 
Roger Microfoons
Met de draadloze microfoon-combinaties van Roger kun je gesprekken in een rumoerige omgeving of op afstand perfect verstaan. Audiobronnen worden verbonden met je hoortoestel, zodat je meerdere sprekers individueel uitstekend kunt volgen.

Lees meer
AudioNova TV Connector
De AudioNova TV Connector is een praktische plug-and-play oplossing waarmee je eenvoudig kunt genieten van tv-programma’s, films en muziek.Lees meer
uDirect 3 TV Streamer
Met de UDirect 3 TV Streamer kun je je mobiele telefoon, tv, luisterboeken of radio draadloos verbinden met je hoortoestellen en je kunt hem gebruiken als afstandsbediening voor belangrijke functies van je hoortoestellen.

Lees meer
RCV2 Remote Control
De RCV2 Remote Control is een onopvallende en gebruiksvriendelijke afstandsbediening voor de belangrijkste functies van je hoortoestellen.Lees meer

Ontdek de Remote plus app

De Remote Plus kun je als afstandsbediening van de belangrijkste functies van je hoortoestellen gebruiken. Daarnaast kun je in de app realtime laten weten hoe het horen gaat in verschillende luistersituaties. Zo verzamel je nuttige informatie over de prestaties van je hoortoestellen. Door deze controlemomenten draag je zelf bij aan een betere hoorervaring. De informatie is ook waardevol voor jouw audicien: mocht er iets mis zijn met je hoortoestellen, dan heb je in de app alle problemen van de afgelopen periode verzameld.

De Google Play store download knop

De App store download knop
Een screenshot van de Unitron Remote Plus App
 
uMic 2 PartnerMic
De uMic 2 PartnerMic is een microfoon die je rechtstreeks kunt koppelen aan je hoortoestellen. De microfoon wordt op de kleding van de spreker bevestigd en verzendt de stem van de spreker direct naar beide hoortoestellen over een afstand tot 20 meter.

Lees meer