Contact
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

De uStream Streamer maakt verbinding met bluetooth apparaten zoals mobiele telefoons, tv’s en andere audiobronnen en verzendt het geluid draadloos en in stereokwaliteit naar je hoortoestellen. Je kunt de streamer onopvallend op of onder je kleding dragen en hem ook gebruiken als afstandsbediening voor je hoortoestellen. De uStream Streamer kan gebruikt worden bij alle hoortoestellen van AudioNova, behalve bij de AudioNova T Rd 13. Op deze pagina lees je meer informatie over de werking van de uStream Streamer, de Remote plus app en de overige AudioNova accessoires.
De uStream van AudioNova
Hoe werkt de uStream?
Als je telefoon beschikt over bluetooth, kun je de uStream gebruiken om telefoongesprekken draadloos te streamen naar je hoortoestellen. Via de ingebouwde microfoon neemt uStream je stem op en streamt deze naar de telefoon. Je hoort de stem van de beller dan rechtstreeks in je hoortoestellen. Als degene die jou belt in de telefoonlijst van je telefoon staat, kondigt uStream zelfs zijn of haar naam aan zoals die staat weergegeven op het beeldscherm van je telefoon. De naam wordt overgenomen uit de telefoonlijst.

Maak je ook gebruik van de uTV 3 TV Docking?
Dan kun je op 30 meter afstand van je televisie nog horen wat er gebeurt: zo ver kun je de audio van je televisie naar je hoortoestellen streamen. Er kunnen twee bluetooth audiobronnen tegelijkertijd gekoppeld zijn. Handig is ook dat je de uStream kunt opladen aan de uTV 3 TV Docking.
 
Roger Microfoons
Met de draadloze microfoon-combinaties van Roger kun je gesprekken in een rumoerige omgeving of op afstand perfect verstaan. Audiobronnen worden verbonden met je hoortoestel, zodat je meerdere sprekers individueel uitstekend kunt volgen.

Lees meer
AudioNova TV Connector
De AudioNova TV Connector is een praktische plug-and-play oplossing waarmee je eenvoudig kunt genieten van tv-programma’s, films en muziek. 
uDirect 3 TV Streamer
Met de UDirect 3 TV Streamer kun je je mobiele telefoon, tv, luisterboeken of radio draadloos verbinden met je hoortoestellen en je kunt hem gebruiken als afstandsbediening voor belangrijke functies van je hoortoestellen.

Lees meer
RCV2 Remote Control
De RCV2 Remote Control is een onopvallende en gebruiksvriendelijke afstandsbediening voor de belangrijkste functies van je hoortoestellen.Lees meer

Ontdek de Remote plus app

De Remote Plus kun je als afstandsbediening van de belangrijkste functies van je hoortoestellen gebruiken. Daarnaast kun je in de app realtime laten weten hoe het horen gaat in verschillende luistersituaties. Zo verzamel je nuttige informatie over de prestaties van je hoortoestellen. Door deze controlemomenten draag je zelf bij aan een betere hoorervaring. De informatie is ook waardevol voor jouw audicien: mocht er iets mis zijn met je hoortoestellen, dan heb je in de app alle problemen van de afgelopen periode verzameld.

De Google Play store download knop

De App store download knop
Een screenshot van de Unitron Remote Plus App
 
uMic 2 PartnerMic
De uMic 2 PartnerMic is een microfoon die je rechtstreeks kunt koppelen aan je hoortoestellen. De microfoon wordt op de kleding van de spreker bevestigd en verzendt de stem van de spreker direct naar beide hoortoestellen over een afstand tot 20 meter.

Lees meer