Contact
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

De kleine en stijlvolle Phonak ComPilot Air is een streamer zonder halslus. Het compacte apparaat is tevens een ingebouwde afstandsbediening die gebruik maakt van bluetooth. ComPilot kan alleen gekoppeld worden aan Venture Phonak-hoortoestellen. Hij biedt uitstekende stereogeluidskwaliteit en verbindt je Venture Phonak hoortoestellen met een scala aan verschillende audiobronnen: mobiele telefoons, mp3-spelers, tablets, laptops en computers.

Bijzonder aan de ComPilot Air II is dat je hem in combinatie met de Phonak TV Link kunt omzetten in een draadloze hoofdtelefoon. Samen met de Phonak RemoteControl App werkt de bediening nog geavanceerder. En wanneer je spraak over een afstand nog beter wilt kunnen verstaan, gebruik je de ComPilot Air II samen met de Phonak RemoteMic.
 
Het compacte apparaat kun je op je kleding dragen met een klein klipje. Je kunt het volume en de programma-instellingen van je Venture Phonak hoortoestellen makkelijk aanpassen en de interactie met gesproken berichten is eenvoudig – handig voor als je onderweg bent.

Phonak Venture
ImageAltA

Ideaal voor het streamen op topkwaliteit van muziek, stereogeluid en telefoongesprekken

 

Is een streamer iets voor mij?
Met een streamer is het mogelijk om geluid van diverse bronnen zoals televisie, audio en telefoon direct op je hoortoestellen te ontvangen. Vaak is een streamer ook een afstandsbediening voor je hoortoestellen, om te gebruiken als volumeregelaar of om van programma te wisselen. Phonak heeft een rijk assortiment aan streamers met elk hun eigen kwaliteiten.


Wil jij een Phonak streamer zelf ervaren? Je kunt alle Phonak producten vrijblijvend proberen.
 
Maak nu snel een afspraak