0900 600 7008
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

De Phonak ComPilot II is een streamer die hoortoestellen via bluetooth met verschillende audiobronnen verbindt, zoals mobiele telefoons, laptops, tv’s en computers. Er kunnen zelfs vier apparaten tegelijk gekoppeld worden aan de ComPilot II. Hij is speciaal geschikt voor het verstaan bij drukte en op afstand.

Ideaal voor het verstaan bij drukte en op afstand

Is een streamer iets voor mij?
Met een streamer is het mogelijk om geluid van diverse bronnen zoals televisie, audio en telefoon direct op je hoortoestellen te ontvangen. Vaak is een streamer ook een afstandsbediening voor je hoortoestellen, waarmee je het volume of programma kunt wijzigen. Phonak heeft een rijk assortiment aan streamers met elk hun eigen kwaliteiten.
 

Je kunt de Compilot II met andere Phonak producten laten communiceren voor nog betere functionaliteit en een maximale geluidskwaliteit. Zo kun je je hoortoestellen omzetten in een draadloze hoofdtelefoon door de ComPilot II met de Phonak TV Link II te combineren. Om spraak nog beter te verstaan over een lange afstand, kun je de ComPilot II koppelen met de Phonak RemoteMic II. En voor geavanceerde bediening werkt de ComPilot II samen met de Phonak RemoteControl App
 
Roger-microfoons zijn een uitkomst om optimaal te kunnen deelnemen aan vergaderingen en gesprekken op kantoor of in een rumoerige omgeving. Door een Roger X-ontvanger aan te sluiten op de ComPilot II, kun je de Roger-microfoons gebruiken. Daarnaast kun je een 3,5 mm-audiostekker aansluiten om naar directe input van hoge kwaliteit stereogeluid te luisteren. Als de batterij volledig is opgeladen heb je met de ComPilot II tot maar liefst 24 uur streamingtijd. De meeste hoortoestellen van Venture Phonak en Belong Phonak kunnen gebruikt worden met ComPilot II.
 
Verstaan op afstand

Bekijk andere streamers

Phonak ComPilot Air II
Phonak Easy Call II