0900 600 7008
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

De Phonak Audéo Marvel is het meest geavanceerde en moderne toestel dat er is. Phonak Audéo Marvel hoortoestellen beschikken over de nieuwste technologieën en bieden jou wat je verwacht van een eersteklas hoortoestel: een heldere, volle luisterervaring. De Audéo Marvel is het multifunctionele hoortoestel van de toekomst. Je kunt er direct mee streamen vanaf je smartphone of de televisie zonder dat je een los kastje om je hals hoeft te dragen.

Via bluetooth kun je Phonak Audéo Marvel verbinden met je smartphone en andere elektronische apparaten, waarna het geluid in topkwaliteit gestreamd wordt naar beide oren. De hoortoestellen zijn volledig compatibel met Android en iPhone en je kunt ze op afstand met je smartphone bedienen.

Met Phonak TV Connector, een eenvoudige plug-and-play-oplossing, kun je genieten van je favoriete tv-programma's en films. Gebruik Marvel-hoortoestellen voor handsfree gesprekken en om naar tv, muziek, e-books, podcasts en nog veel meer te luisteren.

Phonak Audéo Marvel toestellen lijken veel op draadloze hoofdtelefoons, maar ze zijn misschien nog wel beter omdat ze onderscheid maken tussen gestreamde spraak- en muzieksignalen en zichzelf automatisch aanpassen zodat je optimale geluidskwaliteit ervaart. Phonak Audéo Marvel hoortoestellen zijn verkrijgbaar met krachtige, oplaadbare batterijen. Ze zijn eenvoudig in het gebruik en kunnen snel worden opgeladen.

Voor iedereen een passend hoortoestel

De Audéo Marvel serie heeft luidspreker-in-het-oor hoortoestellen en receiver-in-the-canal hoortoestellen. Je kunt bij Schoonenberg kiezen uit de volgende modellen: Audéo Marvel-312, Audéo Marvel-312 T, Audéo Marvel-13 T, Audéo Marvel-R en Audéo Marvel-RT. De Audéo Marvel hoortoestellen zijn verkrijgbaar in de prijsvarianten Premium (M90) Advanced (M70) en Standard (M50).

De Phonak Audéo Marvel 50 vermindert lawaai op een actieve wijze. Voor jouw comfort beschikt het toestel over duo phone: zodra de telefoon bij het oor wordt gehouden, wordt de stem van de beller automatisch naar het andere oor gestreamd. Doordat je het gesprek in beide oren kunt horen, krijg je een superieure geluidskwaliteit en verbeterd spraakverstaan. In rumoerige situaties kan je de Phonak Audéo Marvel 50 handmatig aanpassen.

De Phonak Audéo Marvel 70 beschikt over dezelfde functionaliteiten als de Phonak Audéo Marvel 50. De Marvel 70 heeft drie bijkomende handmatige programma’s: een stereozoom programma om de spraakverstaanbaarheid te verbeteren, een programma voor in de auto en een windblock om windruis te onderdrukken.

De Phonak Audéo Marvel 90 bundelt de functionaliteiten van de Phonak Audéo Marvel 50 en 70. Dit toestel schakelt de bijkomende programma’s automatisch in.

De Phonak Audéo Marvel hoort tot de nieuwste generatie hoortoestellen uit de topcollectie van Schoonenberg. Vanuit de zorgverzekeraars is helaas geen vergoeding mogelijk voor de toestellen uit het topsegment. Wel kun je in veel gevallen een deel van het aankoopbedrag terug krijgen via de Belastingdienst.
Hier vind je meer informatie over de mogelijkheden tot belastingaftrek. Je bent ook altijd welkom in onze winkels voor informatie en advies over het vinden van de hooroplossing die het beste past bij jouw wensen en situatie.
 
Phonak Audéo Marvel 50
 
Phonak Audéo Marvel 70
 
Phonak Audéo Marvel 90

Bijpassende accessoires voor de Audéo Marvel

Vanaf najaar 2019 is de Roger Direct beschikbaar. Hiermee kunnen Marvel hoortoestellen rechtstreeks verbonden worden met alle Roger producten, zonder dat er een ontvanger van Roger nodig is.
De Phonak TV Connector is de plug-and-play oplossing voor Phonak Marvel. Hij ondersteunt directe connectiviteit en streamt binnen een bereik van 15 meter.
 
Phonak TV Connector
De Phonak TV Connector is een plug-and-play oplossing die directe connectiviteit ondersteunt en streamt binnen een bereik van 15 meter.
 
Phonak Roger Direct
Vanaf najaar 2019 kunnen Marvel hoortoestellen via Roger Direct rechtstreeks verbonden worden met alle Roger producten, zonder dat er een ontvanger van Roger nodig is.

Hoortoestel uitproberen?

Wil jij een Phonak hoortoestel zelf uitproberen? Je kunt alle Phonak hoortoestellen vrijblijvend testen.
 
Maak snel een afspraak