0900 600 7008
Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

De Audéo Marvel was het eerste toestel in de productlijn van Marvel. Phonak Audéo Marvel toestellen lijken veel op draadloze hoofdtelefoons, maar ze zijn misschien nog wel beter omdat ze onderscheid maken tussen gestreamde spraak- en muzieksignalen en zichzelf automatisch aanpassen zodat je optimale geluidskwaliteit ervaart. Phonak Audéo Marvel hoortoestellen zijn verkrijgbaar met krachtige, oplaadbare batterijen. Ze zijn eenvoudig in het gebruik en kunnen snel worden opgeladen. Het Marvel platform is inmiddels uitgebreid met Marvel Bolero, een achter-het-oor hoortoestel en Marvel Sky, speciaal voor kinderen.

Phonak Audéo Marvel

De Audéo Marvel was het eerste toestel in de Marvel familie. Het is een multifunctioneel toestel voorzien van de nieuwste technologie. De Audéo Marvel RT is volgens Phonak het enige alles-in-één hoortoestel ter wereld dat directe connectiviteit combineert met iOS en Android apparaten en oplaadbaarheid. We hebben de Audéo Marvel in 5 modellen en in 9 kleuren. Beschikbaar in categorie 50, 70 & 90.
 
De Phonak Audeo Marvel weergegeven in verschillende kleuren

Phonak Bolero Marvel

De Phonak Bolero Marvel is het eerste achter-het-oor hoortoestel dat rechtstreeks alle audio content van iOS en Android apparaten streamt. Bovendien bevat het toestel een ingebouwde oplaadbare batterij waarmee je een volledige dag kunt horen en streamen en die minimaal 6 jaar meegaat. Dankzij AutoSense 3.0 kun je met de Bolero Marvel zonder enige moeite je omgeving en gesprekspartner perfect horen. Het unieke AutoSense 3.0 besturingssysteem
voelt je omgeving realtime aan en stelt je hoortoestellen automatisch bij wanneer dit nodig is. Het enige wat je hoeft te doen, is de hoortoestellen inschakelen: de rest gaat vanzelf.
 
Een packshot van de Phonak Bolero Marvel

Phonak Sky Marvel

De Phonak Sky Marvel is een achter-het-oor hoortoestel dat speciaal ontworpen is voor kinderen met mild tot ernstig gehoorverlies. Het biedt extra comfort en veiligheid voor het actieve leven dat kinderen leiden. De Sky Marvel biedt maximale toegang tot alle soorten spraakgeluiden en geeft kinderen de best denkbare spraakverstaanbaarheid en gebruiksgemak. De Sky Marvel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Het besturingssysteem is op maat gemaakt voor kinderen waardoor het spraakverstaan in lawaai met 24% verbeterd is. De batterij is oplaadbaar, zodat kinderen een volledige dag probleemloos kunnen horen inclusief 10 uur lang Roger- of mediastreaming. Sky Marvel bevat speciaal voor kinderen ontwikkelde AutoSense Sky OS voor een optimale luisterervaring in situaties waarin kinderen vaak verkeren, zoals rumoerige klaslokalen, speeltuinen en andere buitenspeelplaatsen. De technologie herkent deze luisteromgevingen automatisch en past het spraakverstaan vanzelf en realtime aan de luisteromgeving aan.
Een packshot van de Phonak Sky Marvel