Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

De Phonak Audéo Marvel is ontwikkeld met behulp van kunstmatige intelligentie en geoptimaliseerd door big data te analyseren. De Marvel toestellen maken gebruik van verschillende nieuwe techieken die geïntegreerd zijn in één systeem. Met de Marvel verlegt Phonak de grenzen van de hoortechnologie. Het resultaat is een hoortoestel met tot nu toe ongeëvenaarde hoorprestaties, perfect spraakverstaan en de hoogste geluidskwaliteit.

AutoSense OS 3.0

Phonak hoortoestellen met AutoSense passen zich automatisch aan elke geluidsomgeving aan. De technologie voelt de omgeving aan en stelt de hoortoestellen vanzelf bij wanneer dit nodig is. Of dit nu in een rustige omgeving thuis is, in de auto, op een feestje of tijdens een etentje in een druk restaurant. Dankzij AutoSense hoef je minder moeite te doen om gesprekken te verstaan.

AutoSense 3.0 is alleen geschikt voor Marvel hoortoestellen en kan gestreamde spraak en gestreamde muzieksignalen automatisch categoriseren voor een nog betere luisterervaring. Doordat de technologie van AutoSense 3.0 zich niet alleen naadloos aanpast aan de geluidsomgeving, maar ook een berekende versterking toepast op de betreffende hoorsituatie, kunnen Marveldragers vaak zelfs nog beter horen dan mensen zonder hoortoestel.

Binaurale VoiceStream Technology

Binaurale VoiceStream maakt zeer snelle draadloze communicatie mogelijk tussen het linker en rechter hoortoestel. Hierdoor kun je beter bepalen waar geluiden precies vandaan komen en hoever je van een geluidsbron verwijderd bent, terwijl het luisteren ook nog eens minder inspanning kost.
Binaurale VoiceStream ondersteunt ook programma’s en functies zoals spraak bij hard geluid, spraak in 360 graden en DuoPhone.
 
De nieuwste Phonak technologie is ontwikkeld op basis van het feit dat twee oren meer horen dan één. De technologie streamt de volledige audio bandbreedte in realtime en bi-directioneel. Uitdagende luistersituaties worden aangepakt doordat wordt gesimuleerd wat de hersenen doen wanneer geluid beide oren binnenkomt. De verbinding tussen de twee hoortoestellen zorgt ervoor dat je optimaal profiteert van het horen van spraak in beide oren, vooral in een luidruchtige omgeving, aan de telefoon of wanneer je de spreker niet kunt aankijken.

AirStream Technologie

Phonak Marvel hoortoestellen zijn voorzien van AirStream technologie. Met behulp van de Phonak TV connector kun je via AirStream in je Marvel hoortoestel topkwaliteit geluid streamen vanaf elke tv of stereosysteem. Zo kun je al je tv-programma’s en Netflix-films en series optimaal volgen.
Met de optionele tv-aansluiting TV Connector kunnen Marveldragers ook high definition audio rechtstreeks van hun tv naar beide hoortoestellen streamen, terwijl twee bluetooth slots (dankzij de Marvel 2.0 technologie) open blijven voor andere apparaten. Je kunt je Marvel hoortoestel dus verbinden met je televisie (eenzijdig, alleen ontvangen) en ook nog met twee andere apparaten, zoals je telefoon en laptop (tweezijdig: zenden en ontvangen).
De AirStream technologie wordt ook gebruikt in de Phonak PartnerMic, een van de beste microfoons die geschikt is voor één-op-één gesprekken. Hierbij wordt ruis onderdrukt.

My Phonak app

Speciaal voor Marvel en Audéo B Direct dragers heeft Phonak de myPhonak app ontworpen. Met de app kun je je hoortoestellen bedienen (het werkt als een afstandsbediening). Daarnaast kun je alle informatie over je hoortoestel en alle hoorhulpmiddelen en hooraccessoires terugvinden in de app. Het bedienen van je hoortoestel was nog nooit zo makkelijk en toch zo geavanceerd.
De Marvel 2.0 lanceert een uitgebreide bijgewerkte myPhonak app om Marvel-dragers een verbeterde en gepersonaliseerde luisterervaring te bieden. De nieuwe myPhonak app heeft meer geavanceerde aanpassingsopties, waaronder ruisonderdrukking en spraakfocus. Ook de afstandsbediening van de Phonak Marvel hoortoestellen en de aanpassingen op afstand zijn nu volledig geïntegreerd in de bijgewerkte myPhonak app.
 
Meer over de myPhonak app