0900 600 7008
Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Omdat een hooroplossing maatwerk is en precies moet worden afgestemd op de persoonlijke situatie en wensen van ieder individu, hebben we een uitgebreid aanbod van producten en diensten. Voor sommige situaties kun je wat extra ondersteuning gebruiken in combinatie met je hoortoestel. Op deze pagina vind je informatie over hulpmiddelen om het geluid van de radio en tv goed te kunnen horen en over accessoires voor het verstaan bij drukte of op afstand.

TV- en audiohulpmiddelen

Een packshot van de AudioNova TV Connector

AudioNova TV Connector
De AudioNova TV Connector is een praktische plug-and-play oplossing waarmee je eenvoudig en rechtstreeks kunt genieten van tv-programma’s, films en muziek.

Lees meer

Een packshot van de uDirect 3 TV Streamer

uDirect 3 TV Streamer
Met de UDirect 3 TV Streamer verbind je je mobiele telefoon, tv, luisterboeken of radio draadloos met je hoortoestellen. Je kunt hem ook gebruiken als afstandsbediening voor belangrijke functies van je hoortoestellen.

Lees meer
Een packshot van de uTV 3 TV Docking

uTV 3 TV Docking
Met uTV 3 TV Docking verander je je hoortoestel in combinatie met een van de streamers in een draadloze hoofdtelefoon voor je televisie. Je beleeft geluid en muziek in stereokwaliteit.

Lees meer

Een packshot van de uStream Streamer

uStream Streamer
De uStream Streamer maakt verbinding met draadloze apparaten zoals mobiele telefoons, tv’s en bluetooth audiobronnen. Door zijn kleine formaat kun je hem onopvallend op of onder je kleding dragen.


Lees meer

Verstaan bij drukte of op afstand

Een packshot van Roger Microfoons
Roger Microfoons
Met de draadloze microfoon-combinaties van Roger kun je gesprekken in een rumoerige omgeving of op afstand perfect verstaan. Audiobronnen worden verbonden met je hoortoestel, zodat je meerdere sprekers individueel uitstekend kunt volgen.


Lees meer
Een packshot van de uMic 2 PartnerMic
uMic 2 PartnerMic
De uMic 2 PartnerMic is een microfoon die je rechtstreeks kunt koppelen aan je hoortoestellen. De microfoon wordt op de kleding van de spreker bevestigd en verzendt de stem van de spreker direct naar beide hoortoestellen over een afstand tot 20 meter.


Lees meer
Een packshot van de Afstandsbediening RCV2 RemoteControl
Afstandsbediening RCV2 RemoteControl
Een onopvallende en gebruiksvriendelijke afstandsbediening voor de belangrijkste functies van je hoortoestellen.
Lees meer