Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Zorgeloos horen met een absoluut toptoestel? Schoonenberg maakt dit mogelijk met het Optimaal Horen Abonnement: de allerbeste hoortoestellen en volledige service voor een vast bedrag per maand!

Zorgeloos horen

voor een vast bedrag per maand

Kies je voor het Optimaal Horen Abonnement, dan draag je de nieuwste hoortoestellen met toptechnologie voor een vast, all-in bedrag per maand. Je wordt volledig ontzorgd, zonder onverwachte extra kosten. In drie jaar tijd betaal je nagenoeg hetzelfde bedrag als je zou betalen bij directe aanschaf. Je spreidt zo dus de kosten en ‘least’ als het ware de meest geavanceerde toestellen van dit moment. Schoonenberg blijft eigenaar van de toestellen.

Het abonnement staat los van de zorgverzekering, het eigen risico is niet van toepassing op het Optimaal Horen Abonnement.

Optimaal Horen Abonnement

Kosten per maand, per hoortoestel, looptijd 3 jaar

Optimaal Horen

€ 69,99 per maand

De eenmalige opstartkosten van het abonnement bedragen € 598 bij twee toestellen en € 299 bij één toestel.

Na drie jaar is het mogelijk het Optimaal Horen Abonnement wederom te verlengen tegen de dan geldende voorwaarden, voor de nieuwste toptechnologieën van dat moment.

Benieuwd naar de exacte voorwaarden van het Optimaal Horen Abonnement? Vraag ernaar bij jouw audicien-hoorcoach.

Dit abonnement is uniek en biedt de volgende voordelen:

  • Iedere drie jaar krijg je het nieuwste toestel met de meest up-to-date technologie, inclusief alle toebehoren: een oplader of batterijtjes, een droogsysteem en reinigingsartikelen.
  • Voor gratis onderhoud, reparaties, service en bijstellingen kan je terecht in ons Lab.
  • Je ontvangt een gelijkwaardig leentoestel, mocht jouw eigen hoortoestel reparatie behoeven. Hetzelfde geldt bij verlies en diefstal.
  • Bij verlies of diefstal ontvangt u vervangende toestellen tegen betaling van een eigen risico van € 150,- per hoortoestel.
  • Niet tevreden, geld terug: mocht je niet kunnen wennen aan jouw toestel(len), dan krijg je de opstartkosten en de reeds betaalde maanden retour, mits je aan de voorwaarden voldoet. Tot 6 maanden na aanschaf.