Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Onze AudioNova DX hoortoestellen zijn zo klein dat ze nauwelijks zichtbaar zijn. En dankzij de technologie van vandaag zijn ze makkelijk in gebruik en hebben ze allerlei handige functies. Zo zijn er verschillende technologieniveaus beschikbaar voor dit hoortoestel. We kijken samen met jou om te bepalen welk niveau het beste past bij jouw behoeften en jouw manier van leven.

AudioNova DX hoortoestel

De AudioNova DX in een notendop

  • Vrijwel onzichtbaar
  • Verschillende technologische niveaus (voor elke situatie)
  • Gebruiksvriendelijk
  • Super aangenaam en flexibel
  • In verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Natuurlijke hoorervaring
De Audionova DX wordt niet maar door ons verkocht. Voor ondersteuning op dit toestel bezoek onze ondersteuningspagina."Beslist niet de duurste, maar voor mij wel de beste!"

Wim (65 jaar): "ik ben heel blij met mijn hoortoestellen van AudioNova. Ze zijn lekker klein en daardoor zijn ze nauwelijks zichtbaar. En ze zijn ook nog eens makkelijk in gebruik, waardoor ik er snel aan gewend was. Beslist niet de duurste, maar voor mij wel de beste! Een ideale oplossing, die ook nog eens door mijn zorgverzekeraar wordt vergoed."
Phonak Lyric:
100% onzichtbaar
Phonak Virto P: van titanium, dus onverwoestbaar

Over het merk AudioNova

Dankzij de moderne technologie worden de hoortoestellen van AudioNova steeds beter, kleiner en onopvallender. Alle hoortoestellen van AudioNova zijn stijlvol, comfortabel en gebruiksvriendelijk. Ze bieden een natuurlijke hoorervaring, comfort, functionaliteit en een aantrekkelijk design.
 
Lees meer over AudioNova hoortoestellen

Over Schoonenberg

Als het om hooroplossingen gaat zijn wij al ruim 95 jaar marktleider in Nederland. Met meer dan 160 winkels bieden wij maatwerk en persoonlijke begeleiding én het meest innovatieve assortiment aan hoortoestellen en accessoires van Nederland. Als enige audicien in Nederland bieden wij het gratis HoorSupport programma. Dit is een begeleidingsprogramma dat we samen met de afdeling KNO van Amsterdam UMC hebben ontwikkeld. Hiermee helpen we je bij het kiezen en het wennen aan de hoortoestellen die het beste werken in jouw specifieke situatie.
Vind een winkel bij jou in de buurt