Overslaan en naar de inhoud gaan
Direct afspraak maken?0900 600 7008

Voor iedere patiënt, altijd vergoeding

Net als ieder jaar, is er ook in 2016 weer het nodige veranderd in de regelingen rondom vergoedingen van hoortoestellen. Voor u en uw patiënten kan dat onduidelijkheden geven. Graag geven we u inzicht in de vergoedingen en mogelijkheden bij Schoonenberg. Waar uw patiënt in 2016 ook verzekerd is, deze krijgt bij Schoonenberg altijd een vergoeding vanuit zijn zorgverzekering (indien er gehoorverlies is van minimaal 35 dB), ongeacht of er een contract is met deze verzekeraar.

De patiënt betaalt een eigen bijdrage, die afhankelijk is van het gekozen hoortoestel en kan verschillen per zorgverzekeraar. Omdat wij hechten aan kwaliteit, bieden wij geen gratis hoortoestellen aan, maar wel betaalbare. Om u een idee te geven: een Zilveren Kruis verzekerde kan bij ons al een hoortoestel aanschaffen vanaf €99,- eigen bijdrage.

Onze audiciens geven altijd een duidelijke uitleg over prijzen en vergoedingen, zodat de patiënt weet waar hij aan toe is voordat hij iets aanschaft. Bovendien regelen wij de declaratie bij de zorgverzekeraar.

 

Deze pagina delen met anderen: