Lyric: 30 dagen gratis testen

Exclusief bij de Expertise Centra van Schoonenberg.

Lyric onzichtbaar hoortoestel

 • 100% onzichtbaar hoortoestel
 • 24/7 te dragen: slapen, sporten, douchen etc.
 • Uitzonderlijke geluidskwaliteit
 • Gratis automatische updates
 • Blijft maandenlang zitten zonder batterijen vervangen

Nieuw in Nederland

Duizenden mensen wereldwijd gingen u voor!

Hoe Lyric werkt

Lyric zit diep in het oor. Zo blijft uw oorschelp vrij om geluiden op te vangen en zuiver door te geven aan de microfoon in het toestel. Het unieke ontwerp en de locatie zorgen voor een optimale geluidskwaliteit.

Met Lyric kunt u geluiden perfect lokaliseren en hoge tonen waarnemen. In tegenstelling tot traditionele hoortoestellen ondervindt u met Lyric geen occlusie-effect (horen van de eigen stem). Ook ruis en feedback (fluiten) verdwijnen. U kunt weer horen zonder beperkingen. U vergeet zelfs dat u een hoortoestel draagt.

ImageAltA

Hoe wordt Lyric geplaatst?

Lyric wordt in enkele minuten volledig in de gehoorgang geplaatst door een gespecialiseerd Lyric-audicien. Een operatie of verdoving is niet nodig. Eens het toestel in het oor zit, is het volledig onzichtbaar voor uw omgeving. De Lyric batterijen gaan tot 3 maanden mee zonder dat u ze hoeft te vervangen of dat er onderhoud aan uw toestel nodig is. Daardoor kan Lyric permanent in uw oor blijven zitten.

Uw Lyric in drie stappen

 1. Het kennismakingsgesprek
  Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er een hoortest afgenomen om de mate van uw gehoorverlies te bepalen. Deze hoortest is gratis en geeft de audicien een goed beeld van uw gehoorsituatie. Neem gerust uw partner, familielid, vriend of vriendin mee.
 2. De proefperiode
  Als wij uw hooroplossing op maat hebben aangemeten begint u aan een vrijblijvende proefperiode waarin u kunt bepalen in hoeverre het Lyric hoortoestel bevalt.
 3. Service & Advies
  Als u naar alle tevredenheid een hoortoestel heeft aangeschaft, dan blijven wij altijd 100% tot uw dienst. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen en uiteraard onderhoud en vervanging.
ImageAltA

Wilt u de Lyric vrijblijvend uitproberen?

Maak dan vrijblijvend een afspraak!

Voor het aanmeten en instellen is zeer geavanceerde meetapparatuur nodig. Daarom is de Lyric slechts in een zéér beperkt aantal winkels beschikbaar.

Aanhef*

Naam*

Achternaam*

Email:*

Telefoonnummer*


U gaat akkoord met onze Privacy Policy.

Ja, ik wil de Schoonenberg nieuwsbrief ontvangen