0900 600 7008
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

Uniek in Nederland, ervaren in de hoorbranche

We richten ons op de állerbeste oplossingen voor het gehoor. We werken namelijk samen met topproducenten en Schoonenberg. Onze ervaren producenten ontwikkelen de meest high-end toestellen van dit moment. Schoonenberg is met meer dan 90 jaar ervaring in de hoorbranche dé expert op dit gebied. Deze innovatie, kennis en ervaring brengen we tot leven in onze Experience Room. Zo ervaar je direct wat een hoortoestel voor jou kan betekenen. Met deze nieuwe manier van ervaren, testen en kiezen, bieden we jou het horen van de toekomst.

Ontdek hoe een hoortoestel het verschil maakt


In onze interactieve Experience Room ontdek je hoe onze hooroplossingen helpen bij gehoorverlies. Je belandt in een rumoerig restaurant, een vergadering met omgevingslawaai en een vrijdagmiddagborrel. Zelfs de hapjes komen voorbij. Ervaar welk verschil een hoortoestel in elke levensechte situatie kan maken.

 

Maak kennis met gehoorverlies

De Experience Room is zo ontworpen dat mensen zonder gehoorverlies kunnen ervaren hoe het is om minder goed te horen. Zo hopen we begrip te kweken onder partners van slechthorenden. En ook ouders van slechthorende kinderen kunnen zich beter inleven in de situatie waarin de kinderen zich bevinden.

Welkom in de World of hearing.

Optimaal Horen
Abonnement

Drie jaar lang zorgeloos horen met een absoluut top­ toestel? World of Hearing maakt dit mogelijk met het ‘Optimaal Horen Abonnement’: de allerbeste hoor­ toestellen en volledige service voor een vast bedrag per maand! 

Dit abonnement is uniek en bied je de volgende voordelen:

  • Iedere 3 jaar krijg je het nieuwste toestel met de meest up-to-date technologie, inclusief alle toebehoren: een oplader of batterijtjes, een DryBox en reinigingsartikelen.

  • Iedere 6 maanden (technisch) onderhoud en reiniging van de apparatuur en eventuele aanpassingen/nieuwe instellingen.

  • Je krijgt altijd een gelijkwaardig leentoestel, mocht je eigen hoortoestel reparatie behoeven. Hetzelfde geldt bij verlies of diefstal.

  • Voor gratis onderhoud, reparaties, service en bijstellingen kun je de gehele dag terecht in ons Lab.

  • Je bent niet afhankelijk van je zorgverzekeraar en je bespaart dus je eigen risico.

  • Niet tevreden, geld terug: mocht je niet kunnen wennen aan het toestel, dan krijg je de door jouw betaalde maanden retour. Tot 6 maanden na aanschaf.

Zorgeloos horen voor een vast bedrag per maand


Het Optimaal Horen Abonnement is er in drie prijscategorieën. Deze prijzen zijn all-in: voor dit bedrag word je volledig ontzorgd, zonder onverwachte extra kosten. In drie jaar betaal je nagenoeg hetzelfde bedrag dat je betaalt bij directe aanschaf. Je spreidt zo dus de kosten en verzekert jezelf van de meest geavanceerde toestellen van dit moment!

Het abonnement staat los van de zorgverzekering, dus je betaalt geen eigen risico. Net als bij je mobiele telefoon, kun je nu ook een abonnement nemen op je hoortoestellen. Dit abonnement is uniek en bied je de volgende voordelen:

Optimaal Horen Abonnement

Kosten per maand, looptijd 3 jaar

Topcollectie ★★★

€ 59,50 per maand

Topcollectie ★★

€ 49,50 per maand

Topcollectie ★

€ 39,50 per maand


De eenmalige opstartkosten van het abonnement bedragen €499 bij twee toestellen en €349 bij één toestel. World of Hearing blijft eigenaar van de toestellen, na drie jaar sluit je desgewenst een nieuw Optimaal Horen Abonnement af.