0900 600 7008
Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!
Online Hoortest
Snel weten hoe het met jouw gehoor staat?

​De World of Hearing winkels zijn ruim opgezet en hebben tafels met grote ingebouwde touchscreens waar je uitgebreide informatie kan vinden. Je kan daarbij bijvoorbeeld kiezen voor informatie uit de nieuwste hoortoestel-innovaties van Phonak en AudioNova. Ook kan de cliënt kiezen voor het onderwerp ‘gehoorbescherming’ en zo wegwijs worden in de mogelijkheden.


100% onzichtbaar (Lyric) ↑ ↓
World of Hearing is officeel Lyric-dealer, de enige 100% onzichtbare hooroplossing in de wereld. In tegenstelling tot vele andere hoortoestellen wordt Lyric volledig in de gehoorgang geplaatst, dichtbij het trommelvlies, waardoor een natuurlijke geluidsbeleving ontstaat.
 
Optimaal Horen Abonnement ↑ ↓
Drie jaar lang zorgeloos horen met een absoluut toptoestel? World of Hearing maakt dit mogelijk met het ‘Optimaal Horen Abonnement’: de allerbeste hoortoestellen en volledige service voor een vast bedrag per maand!

Dit abonnement is uniek en biedt je de volgende voordelen:
• Iedere 3 jaar krijg je het nieuwste toestel met de meest up-to-date technologie, inclusief alle toebehoren: een oplader of batterijtjes, een DryBox en reinigingsartikelen.
• Iedere 6 maanden (technisch) onderhoud en reiniging van de apparatuur en eventuele aanpassingen/nieuwe instellingen.
• Je krijgt altijd een gelijkwaardig leentoestel, mocht je eigen hoortoestel reparatie behoeven. Hetzelfde geldt bij verlies of diefstal.
• Voor gratis onderhoud, reparaties, service en bijstellingen kun je de gehele dag terecht in ons Lab.
• Je bent niet afhankelijk van je zorgverzekeraar en je bespaart dus je eigen risico.
• Niet tevreden, geld terug: mocht je niet kunnen wennen aan het toestel, dan krijg je de door jouw betaalde maanden retour. Tot 6 maanden na aanschaf.
 
Het Lab: gegarandeerde service, altijd ↑ ↓
Je hooroplossing zorgt er dagelijks voor dat je mee kunt doen: met je familie, je vrienden, je collega’s. Niets is zo vervelend als je hoortoestel niet functioneert zoals het moet. Kom dan langs en bezoek het World of Hearing Lab. Hier staat altijd een professioneel medewerker voor je klaar om je te helpen. Een fluittoon, een storende ruis: ze helpen je onmiddellijk verder zodat je geluiden terug optimaal waarneemt. Heb je een andere technische vraag? Stel ze gerust. We geven je graag meer informatie.

Leentoestel
Moet je toestel toch opgestuurd worden voor reparatie? Dan zorgen we dat je een leentoestel krijgt. Zo hoef jij niks te missen.

Bezoek het lab, wanneer het jou uitkomt
Vermoed je dat je hoortoestel onderhoud behoeft? Heb je een andere vraag? Kom dan gerust naar het lab. Je kunt er de hele dag, zonder afspraak, binnenlopen voor reparatie en onderhoud. Onze gediplomeerde audiciens-hoorcoaches staan voor je klaar.
Experience Room ↑ ↓
De hele winkel draait om interactieve beleving. Klanten kunnen letterlijk zelf aan de slag. Zeer uniek is de zogenoemde Experience Room met de beste geluidsbeleving. Mensen die nog geen hoortoestel hebben, kunnen hierin ervaren welk hoortoestel het beste helpt. Met een druk op de knop kunnen verschillende situaties worden getest. Of het nu een restaurant is, of een vergadering… Je zit er middenin.
 
 
De nieuwste innovaties ↑ ↓
World of Hearing biedt het beste van twee werelden: meer dan 90 jaar ervaring van Schoonenberg komt samen met de expertise van het Zwitserse Sonova, ons moederbedrijf. Sonova is wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve hooroplossingen: van hoortoestellen tot draadloze communicatieoplossingen. Elk hoortoestel is een klein communicatiecentrum: telefoneren, tv-kijken, muziek luisteren – het kan allemaal.

Hearing innovations
Niets meer missen en altijd verbonden met de wereld om je heen. In de World of Hearing helpen we jou om goed te horen en duidelijk te verstaan. Met de nieuwste hoortoestellen en de handigste accessoires. Zo mis jij niets en ben je altijd verbonden met de wereld: je familie, je vrienden, de mensen om je heen. Lastige luistersituaties vragen een groot bereik, razendsnelle verwerking en absolute samenwerking van beide hoortoestellen.

Comfortabel en flexibel
Je levert een minimale luisterinspanning: de natuurlijke weergave van het geluid zorgt ervoor dat je hersenen verschillende klanken soepel opnemen en verwerken. Zit jij vol energie? Geen probleem. Wat je ook doet, jouw hoortoestel reageert mee. Doe jij het liever rustiger aan? Dan heeft dit minder prioriteit.

Welke meerwaarde bieden de laatste innovaties jou?
Een optimale compensatie van jouw gehoorverlies: dàt is het doel. Met onze topcollectie biedt de World of Hearing jou:
• slimme, genuanceerde geluidsversterking. Jij hoeft minder inspanningen te leveren om te verstaan en je komt fitter de dag door.
• een oplossing om spraak te horen in sterk uiteenlopende omgevingen. Van je rustige omgeving thuis met de bus naar een druk restaurant: de nieuwste hoortoestellen passen zich automatisch aan.
• stijlvolle en onopvallende designs. Een bekroond design, een specifieke vormgeving of een onzichtbaar in-het-oor toestel. We hebben het allemaal. Aan jou de keuze.
 
Hoorzorg voor slechthorende kinderen ↑ ↓
Goed horen is essentieel in de ontwikkeling van (jonge) kinderen. Van baby tot tiener, voor elk slechthorend kind biedt World of Hearing een passende oplossing.

High-tech en kleurrijk
Spelen in de speeltuin, wandelen in het bos, rennen in de gymles: de technologie in onze hoortoestellen zijn aangepast aan de leefwereld van kinderen. Fraai vormgegeven en in felle kleurtjes maar bovenal robuust. Het indicatorlampje toont aan de ouders of het hoortoestel goed werkt.

Een koppeling met een smartphone, met andere bluetooth apparatuur of met een speciale DECT-telefoon: ook bij de hooroplossingen voor kinderen kan het allemaal. Daarnaast zijn er verschillende accessoires beschikbaar om hen te ondersteunen.

Goede begeleiding
Jouw kind staat centraal. World of Hearing overlegt met het Audiologisch Centrum, waar jouw kind het diagnostisch traject heeft afgerond. Dat overleg is essentieel. Onze audiciens-hoorcoaches die specifiek opgeleid zijn in de kinderaudiologie, geven verder advies over een passende hooroplossing. Samen met jouw kind kiezen we een mooi oorstukje en maken dit exact op maat van het oor van je kind. Het Audiologisch Centrum zorgt vervolgens voor de afstelling.

FM-apparatuur voor op school
Beter verstaan op afstand of in gezelschap: voor moeilijke luistersituaties – zoals in de klas – biedt World of Hearing aanvullende apparatuur. De leerkracht draagt een microfoontje bij zich en jouw kind ontvangt het geluid direct in de hoortoestellen. Graag adviseren we je hier verder over.
Tinnitus counseling ↑ ↓
Mensen met Tinnitus of Oorsuizen ervaren geluiden zonder dat er een externe geluidsbron aanwezig is. Dit kan in allerlei manieren voorkomen. Tinnitus counseling helpt om hier beter mee te leren leven.
 

Uniek in Nederland, ervaren in de hoorbranche

We richten ons op de állerbeste oplossingen voor het gehoor. We werken namelijk samen met topproducenten en Schoonenberg. Onze ervaren producenten ontwikkelen de meest high-end toestellen van dit moment. Schoonenberg is met meer dan 90 jaar ervaring in de hoorbranche dé expert op dit gebied. Deze innovatie, kennis en ervaring brengen we tot leven in onze Experience Room. Zo ervaar je direct wat een hoortoestel voor jou kan betekenen. Met deze nieuwe manier van ervaren, testen en kiezen, bieden we jou het horen van de toekomst.

Ontdek hoe een hoortoestel het verschil maakt


In onze interactieve Experience Room ontdek je hoe onze hooroplossingen helpen bij gehoorverlies. Je belandt in een rumoerig restaurant, een vergadering met omgevingslawaai en een vrijdagmiddagborrel. Zelfs de hapjes komen voorbij. Ervaar welk verschil een hoortoestel in elke levensechte situatie kan maken. 

Maak kennis met gehoorverlies

De Experience Room is zo ontworpen dat mensen zonder gehoorverlies kunnen ervaren hoe het is om minder goed te horen. Zo hopen we begrip te kweken onder partners van slechthorenden. En ook ouders van slechthorende kinderen kunnen zich beter inleven in de situatie waarin de kinderen zich bevinden.

Welkom in de World of hearing.