0900 600 7008
Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Innovaties op het gebied van horen volgen elkaar razendsnel op. Producenten werken continu aan steeds betere hooroplossingen. Er zijn al onzichtbare hoortoestellen en hooroplossingen die je kunt verbinden met bijvoorbeeld je telefoon. Zo sta je altijd in contact met de wereld om je heen

Ontdek de crème de la crème bij World of Hearing

Of je nu op zoek bent naar het kleinste, slimste of meest geavanceerde hoortoestel; je vindt het bij World of Hearing. Onze topcollectie is erop ingericht om het maximale uit je gehoor te halen met maatwerkoplossingen. Als je voor de topcollectie gaat ben je niet gebonden aan de richtlijnen van de zorgverzekeraar. Je beslist zelf. Je krijgt geen vergoeding voor het toestel, maar kiest wel de nieuwste technieken, het meest natuurlijke geluid én de slimste opties. Altijd het beste voor jouw gehoor dus. Het aankoopbedrag is vaak aftrekbaar van de belasting. Zo wordt zelfs de crème de la crème van de hoortoestellen een stuk toegankelijker. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een Optimaal Horenabonnement. Dat is zorgeloos genieten van een absoluut toptoestel en de beste service voor een vast bedrag per maand.

Altijd gratis en vrijblijvend uitproberen

Goed om te weten: je bent altijd welkom om gratis een hoortoestel uit te proberen, zonder aankoopverplichting. Zo kun je ervaren welke voordelen hoortoestellen uit de topcollectie in de praktijk bieden en kun je écht een toestel kiezen dat bij je past.

Lyric: hoor onzichtbaar

  • 100% onzichtbaar hoortoestel
  • 24/7 te dragen: slapen, sporten, douchen etc
  • Uitzonderlijke geluidskwaliteit
  • Gratis automatische updates
  • Blijft maandenlang zitten zonder dat je de batterijen hoeft te vervangen

Test Lyric 1 maand gratis!
Phonak Hoortoestellen
AudioNova Hoortoestellen
Niewste generatie hoortoestellen
Nieuwste technieken
Microfoons voor luister situaties
Indirecte bluetooth koppelingen
Wek- en waarschuwingssystemen