0900 600 7008
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

Phonak Audéo B hoortoestellen zijn de kleinste in hun serie. Deze toestellen leveren topkwaliteit voor mensen met licht tot matig gehoorverlies – en soms ernstig gehoorverlies. Een hoortoestel uit de Phonak Audéo B serie voelt de luisteromgeving realtime aan. De nauwkeurige combinatie van meer dan 200 afzonderlijke instellingen zorgt voor een uitzonderlijke luisterervaring, zelfs wanneer je plotseling van omgeving verandert.

Voor iedereen een passend hoortoestel

De Audéo B serie heeft luidspreker-in-het-oor hoortoestellen en receiver-in-the-canal hoortoestellen. Je kunt bij Schoonenberg kiezen uit de volgende modellen: Audéo B-10, Audéo B-312 en Audéo B-R.
 


Phonak Audéo B functioneert net als een draadloze bluetooth-headset door gebruik te maken van geïntegreerde microfoons om je stem op te vangen voor telefoongesprekken. Je kunt de telefoon rechtstreeks in je hoortoestel horen overgaan. Audéo B maakt eenvoudig verbinding met je tv of stereosysteem met behulp van de plug-and-play oplossing Phonak TV Connector, zodat je kunt genieten van uitstekende stereogeluidskwaliteit. AutoSense OS  zorgt ervoor dat de hoortoestellen zich automatisch aanpassen aan de omgeving. Audéo B hoortoestellen hebben het laagste energieverbruik van alle hoortoestellen die gebruik maken van bluetooth.
 
De Audéo B hoortoestellen zijn verkrijgbaar in de prijsvarianten Premium (B90) Advanced (B70) en Standard (B50). De Phonak Audéo B50 is geschikt voor gesprekken in rustige situaties. Het toestel past lawaai dat van achteren komt aan en vermindert lawaai op een actieve wijze. De Phonak Audéo B70 beschikt over dezelfde functionaliteiten als de Phonak Audeo B50. Daarnaast biedt de B70 een uitgebreider bereik om een rijkere ervaring te geven bij het luisteren naar muziek. Je kunt het toestel handmatig instellen om optimaal te verstaan in een rumoerige omgeving, en er is een handmatig programma om windruis te onderdrukken. De Phonak Audéo B90 bundelt de functionaliteiten van de Phonak Audéo B50 en B70.

Daarnaast past dit toestel zich aan wanneer er bewegende stoorzenders in de buurt zijn. De Phonak Audéo B90 houdt ook rekening met de akoestiek, stemmen in de auto en het geruis van de wind. Het toestel draagt een stem over op beide oren. Met Phonak Audéo B90 hoor je comfortabel, ook in een galmende omgeving.

Wil je weten of je in aanmerking komt voor een vergoeding van je hoortoestel? Schoonenberg heeft afspraken met alle zorgverzekeraars, zodat je altijd in aanmerking komt voor een vergoeding. Je kunt onze calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel je betaalt voor een hoortoestel. In onze winkels helpen we je graag bij het kiezen van de hooroplossing die het beste past bij jouw persoonlijke situatie en wensen.
 
Phonak Audéo B 50
 
Phonak Audéo B 70
 
Phonak Audéo B 90

Bijpassende accessoires voor de Audéo B

Omdat de hoortoestellen van Audéo B via bluetooth rechtstreeks verbinding maken met audio- en tv-apparatuur, heb je er geen streamers bij nodig. Vanaf najaar 2019 is de Roger Direct beschikbaar. Hiermee kunnen Audéo B hoortoestellen direct verbonden worden met alle Roger producten, zonder dat er een ontvanger van Roger nodig is. De Phonak TV Connector is de plug-and-play oplossing voor Phonak Audéo B en Audéo Marvel. Hij ondersteunt directe connectiviteit en streamt binnen een bereik van 15 meter.
 
Phonak TV Connector
De Phonak TV Connector is een plug-and-play oplossing die directe connectiviteit ondersteunt en streamt binnen een bereik van 15 meter.
 
Remote App
De Phonak Remote App wordt gebruikt als slimme afstandsbediening. De app verandert elke smartphone in een afstandsbediening speciaal voor de hoortoestellen Audéo B en Audéo Marvel.

Bijpassende accessoires voor de Audéo B

De hoortoestellen van de Audéo B lijn kunnen gekoppeld worden aan de volgende accessoires in ons assortiment: Roger Table Mic II, ComPilot II, TV Link II, EasyCall II, RemoteMic, PilotOne II, Roger EasyPen, Roger Pen, Roger Select, Roger Ontvangers.

Phonak RemoteMic
Phonak RemoteMic is een lichtgewicht draadloze microfoon die het verstaan in één-op-één-gesprekken over afstand verbetert. Hij zendt de stem van de spreker uit over een afstand tot 20 meter. De Phonak RemoteMic werkt in combinatie met een streamer zoals de ComPilot.

Phonak TVLink II
Gecombineerd met de ComPilot II of de ComPilot Air, helpt Phonak TVLink je om zonder moeite tv-programma’s te volgen. Phonak TVLink verandert je Phonak hoortoestellen in een draadloze koptelefoon om naar de tv of muziek te luisteren in stereogeluidskwaliteit.

Phonak EasyCall II
Phonak Easy Call II streamt telefoongesprekken rechtstreeks naar beide Phonak hoortoestellen. Je kunt hem gebruiken met elke mobiele telefoon; hij kan worden verbonden met bluetooth, zelfs met niet-smartphones en oudere modellen.

Phonak PilotOne II
PilotOne II is een afstandsbediening om hoortoestellen te bedienen. Hij beschikt over een volume- en een programmaregelaar.

Phonak ComPilot II
De Phonak ComPilot II is een streamer die hoortoestellen via bluetooth verbindt met verschillende audiobronnen, zoals mobiele telefoons, laptops, tv’s en computers.

Roger EasyPen
Speciaal voor mensen die eenvoud en gemak belangrijk vinden en tegelijkertijd hechten aan goede prestaties van een draadloze microfoon, is er de Roger EasyPen. De microfoon heeft slechts twee knoppen en biedt geen bluetooth-ondersteuning. De microfooninstellingen passen zich automatisch aan het ruisniveau en de sprekers rondom jou aan. De Roger EasyPen kan worden verbonden met televisies, multimedia-apparaten of andere Roger microfoons.

Roger Pen
Roger Pen is een handige microfoon met bluetooth-connectiviteit voor verschillende luistersituaties. Hij is klein en draagbaar en biedt het beste spraakverstaan bij ruis en op afstand.

Hoortoestel uitproberen?

Wil jij een Phonak hoortoestel zelf uitproberen? Je kunt alle Phonak hoortoestellen vrijblijvend testen.
 
Maak snel een afspraak