Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Phonak Audéo Life™

Zorgeloos horen met ‘s Werelds eerste waterdichte oplaadbare LIHO-hoortoestel (luidspreker in het oor)


 

Meer weten?
Maak een afspraak

Perfect voor een actieve levensstijl

Houd je van een actief buitenleven? Dan is Phonak Audéo Life echt iets voor jou!

Phonak Audéo Life is het eerste LIHO-hoortoestel ter wereld dat volledig waterdicht* is. Ideaal als je bijvoorbeeld graag in de buitenlucht sport en plotseling in een flinke regenbui terechtkomt. Of als je behoorlijk transpireert tijdens het sporten. Daarnaast is Phonak Audéo Life eenvoudig onderweg op te laden, dus het is niet nodig om de batterijen te vervangen. Perfect dus voor een actieve levensstijl!

*Tot 50cm. Getest op zout-schoon en zwemwater en transpiratievocht

De Phonak Audéo Life is uniek in haar soort

  • Waterdicht tot 50 cm. 
  • Phonak Audéo Life is uitgebreid getest op zout-schoon en zwembadwater en transpiratievocht tot een diepte van maximaal 50 cm. (IP68)
  • Een speciale coating zorgt voor een beschermende laag die het hoortoestel als het ware dicht sealt.
  • Eenvoudig onderweg op te laden met de nieuwe Phonak Charger Case GO
  • Uitstekende geluidskwaliteit. 
  • Tap Control zorgt voor gemakkelijke toegang tot meerdere Bluetooth-functionaliteiten 
  • Universele Bluetooth-verbinding met smartphone, TV, Roger en meer 
  • Gepersonaliseerd geluid met de myPhonak- app 
  • Phonak Audéo Life is in 8 verschillende kleuren verkrijgbaar

Benieuwd of Phonak Audéo Life bij jou past?

Wil je volop van een actief leven en de buitenlucht genieten? Phonak Audéo Life is de ideale oplossing voor diegenen die op zoek zijn naar een hoortoestel dat bestand is tegen inspannende activiteiten. Phonak Audéo Life zorgt ervoor dat je kunt genieten van helder en natuurlijk geluid, waar je ook bent! 

Ben je nieuwsgierig of de Phonak Audéo iets voor jou is? Maak een afspraak en samen met een van onze gecertificeerde audiciens kijken we wat de mogelijkheden voor jou zijn en wat bij jouw levensstijl past.
 

Waterdichte* versie van Paradise of Lumity-lijn

Phonak Audéo Life is de nieuwste toevoeging aan de toonaangevende Phonak Audéo Paradise- en Lumity-lijn. Zo combineert Phonak Audéo Life de prestaties van de Paradise en de Lumity met een stukje gemak. Aan de binnenkant worden Audéo Life-hoortoestellen aangedreven door één van deze bewezen technologieën en zorgen de hoortoestellen voor een helder, natuurlijk geluid in elke omgeving.

*Tot 50cm. Getest op zout-schoon en zwemwater en transpiratievocht

Oplaadbaar hoortoestel: voor zorgeloos horen, waar je ook bent.

Het opladen van Phonak Audéo Life is heel eenvoudig! Plaats je hoortoestellen in de oplader wanneer je ze niet gebruikt en geniet elke dag van een langdurige hoorervaring. Dit hoortoestel heeft twee oplaadmogelijkheden: Phonak Charger Case Go heeft een interne batterij, zodat je je hoortoestel onderweg kunt opladen. Of kies voor de Phonak Life Charger. Deze oplader werkt via netstroom en laadt je hoortoestellen snel op in 3 uur.