Contact
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

Phonak Audéo™ Marvel 90

De hoortoestellen van de Phonak Audéo Marvel bieden jou wat je verwacht van een eersteklas hoortoestel: een heldere, volle luisterervaring.

Voordelen:
  • Eerste toestel direct compatibel met Android en iPhone
  • Auto StereoZoom, past zich aan aan bewegende en wisselende ruis, waardoor de spraakverstaanbaarheid verbetert met tot wel 60%
  • Dit toestel past zich automatisch aan in de auto om een stabiele luisteromgeving voor eenvoudige communicatie tot stand te brengen
  • Biedt automatisch  comfort in situaties met galmende geluiden
  • Volledig handsfree telefoneren
Beschrijving
Via bluetooth verbind je deze toestellen met je smartphone en andere elektronische apparaten. Het geluid wordt in topkwaliteit gestreamd, naar beide oren. Met je smartphone bedien je deze toestellen op afstand, waar en wanneer jij wil. Dit is de toekomst: je verstaat beter in verschillende luistersituaties én dat kost beduidend minder moeite. 

De Phonak Audéo Marvel 90 bundelt de functionaliteiten van de Phonak Audéo Marvel 50 en 70. Dit toestel schakelt de bijkomende programma’s automatisch in: Een stereozoom programma om de spraakverstaanbaarheid te verbeteren, automatische instellingen voor communicatie in de auto en automatisch comfort in galmende omgevingen.
Kleuropties
Vind een winkel