Contact
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

Phonak Audéo V 50

De hoortoestellen uit de Phonak Audéo V serie zijn geschikt voor personen met een licht tot matig gehoorverlies.

Voordelen:
  • Biedt comfort in lawaai in de automaat
  • Streamt het geluid van de  vaste telefoon in realtime naar het andere oor, zodat de stem van de beller met beide oren wordt gehoord
  • Geeft niet alleen meer volume bij het harder zetten, maar ook  meer helderheid
  • Past vanuit de automaat de instellingen aan op jouw gehoorverlies en naar jouw behoefte
  • Onthoudt uw volume wijzigingen in specifieke situaties om deze later automatisch aan te passen
Beschrijving
Dit toestel is kleiner dan een traditioneel toestel achter het oor: de luidspreker bevindt zich in de gehoorgang. Met een Phonak Audéo V schakel je snel tussen verschillende hoorsituaties. De snelle chip in het toestel zorgt ervoor dat je hier geen hinder van ondervindt. Je merkt nauwelijks dat je een hoortoestel draagt. Met dit toestel wordt luisteren minder vermoeiend. Anderen verstaan én jezelf beter horen in een drukke omgeving: de Audéo V past zich flexibel aan. Met dit geavanceerde hoortoestel wordt luisteren écht minder vermoeiend.

De Phonak Audéo V50 beschikt over dezelfde functionaliteiten als de Phonak Audéo V30. Daarnaast bootst het toestel de natuurlijke functie van de oorschelp na waardoor je geluid natuurlijker beleeft. De volumeregelaar past de sterkte rechtlijnig aan maar verduidelijkt ook spraak. De volumeregelaar zorgt voor jouw luistercomfort, ook als je het toestel zachter zet. Telefoneren is gemakkelijk met de Phonak Audéo V50. Je streamt het geluid naar het andere oor en hoort zo het telefoongesprek in stereo.
Kleuropties
Vind een winkel