0900 600 7008
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

De hoortoestellen uit de Phonak Audéo Venture serie zijn gemaakt voor mensen met een licht tot matig gehoorverlies. De toestellen zijn kleiner dan een traditioneel achter-het-oor hoortoestel. De luidspreker bevindt zich in de gehoorgang. Dankzij de snelle chip in de Phonak Audéo V schakel je moeiteloos tussen verschillende hoorsituaties. Je merkt nauwelijks dat je een hoortoestel draagt. De Audéo V past zich flexibel aan en dat maakt het luisteren een stuk minder vermoeiend.

De Audéo V serie heeft luidspreker-in-het-oor hoortoestellen en receiver-in-the-canal hoortoestellen. Je kunt bij Schoonenberg kiezen uit de volgende modellen: Audéo V-10, Audéo V-312, Audéo V-312 T en Audéo V-13.


Voor iedereen een passend hoortoestel

De Audéo V hoortoestellen zijn verkrijgbaar in de prijsvarianten Premium (V90) Advanced (V70), Standard (V50) en Essential (V30).
 
De Phonak Audéo V30 vermindert lawaai dat van achteren komt, past dit zonder vertraging aan en versterkt het spraakverstaan. Het toestel onderdrukt ruis uit de omgeving automatisch zonder het volume te verminderen. De V30 maakt heldere tonen goed hoorbaar, zelfs als die bijna weggevallen zijn.

De Phonak Audéo V50 beschikt over dezelfde functionaliteiten als de Phonak Audéo V30. Daarnaast bootst het toestel de natuurlijke functie van de oorschelp na, waardoor je geluid op een meer natuurlijke manier beleeft. De volumeregelaar past de sterkte van het geluid aan en verduidelijkt spraak, wat het luistercomfort vergroot, ook als je het toestel zachter zet. Telefoneren is ook makkelijk met de Phonak Audéo V50. Je streamt het geluid zodat je het telefoongesprek in stereo kunt horen.

De Phonak Audéo V70 combineert de functionaliteiten van de Phonak Audéo V30 en V50. Met dit toestel volg je makkelijker een gesprek in een groter gezelschap. Daarnaast filtert de Audéo V70 spraak vanuit alle richtingen waardoor je beter verstaat in verschillende luistersituaties. Bij veel omgevingslawaai en rumoer haalt dit hoortoestel de duidelijkste spreker naar voren. Het herkent harde geluiden en geeft die op een aangename manier weer. Dit verbetert het hoorcomfort aanzienlijk.

Het meest complete toestel uit de Phonak Audéo V serie is de V90. Naast alle functionaliteiten van de Phonak Audéo V70 heeft de Phonak Audéo V90 een systeem dat windruis onderdrukt. Daarnaast filtert dit toestel echo weg uit de omgeving, zoals de echo die klinkt in een kerk of theater. De technologie in de Phonak Audéo V90 laat je ook makkelijk een gesprek voeren in de auto. Bijkomende bijzondere functies zorgen ervoor dat je kunt deelnemen aan gesprekken in rumoerige omgevingen.

Schoonenberg heeft afspraken met alle zorgverzekeraars, zodat je altijd aanspraak kunt maken op een vergoeding. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je zorgverzekeraar, het (aanvullende) pakket dat je gekozen hebt en de categorie waarin je volgens de hoortest valt.
In onze winkels rekenen we je graag voor wat de aanschaf van een hoortoestel financieel voor je betekent. Hier vind je meer informatie.
 
Phonak Audéo V 30
 
Phonak Audéo V 50
 
Phonak Audéo V 70
 
Phonak Audéo V 90

Bijpassende accessoires voor de Phonak Audéo V

De hoortoestellen van Audéo V kunnen gekoppeld worden aan de volgende accessoires uit ons assortiment: Roger Table Mic II, ComPilot II, TV Link II, EasyCall II, RemoteMic, PilotOne II, Roger EasyPen, Roger Pen, Roger Select, Roger Ontvangers.

Phonak RemoteMic
Phonak RemoteMic is een lichtgewicht draadloze microfoon die het verstaan in één-op-één-gesprekken over afstand verbetert. Hij zendt de stem van de spreker uit over een afstand tot 20 meter. De Phonak RemoteMic werkt in combinatie met een streamer zoals de ComPilot.

Phonak TVLink II
Gecombineerd met de ComPilot II of de ComPilot Air, helpt Phonak TVLink je om zonder moeite tv-programma’s te volgen. Phonak TVLink verandert je Phonak hoortoestellen in een draadloze koptelefoon om naar de tv of muziek te luisteren in stereogeluidskwaliteit.

Phonak EasyCall II
Phonak Easy Call II streamt telefoongesprekken rechtstreeks naar beide Phonak hoortoestellen. Je kunt hem gebruiken met elke mobiele telefoon; hij kan worden verbonden met bluetooth, zelfs met niet-smartphones en oudere modellen.

Phonak PilotOne II
PilotOne II is een afstandsbediening om hoortoestellen te bedienen. Hij beschikt over een volume- en een programmaregelaar.

Phonak ComPilot II
De Phonak ComPilot II is een streamer die hoortoestellen via bluetooth verbindt met verschillende audiobronnen, zoals mobiele telefoons, laptops, tv’s en computers.

Roger EasyPen
Speciaal voor mensen die eenvoud en gemak belangrijk vinden en tegelijkertijd hechten aan goede prestaties van een draadloze microfoon, is er de Roger EasyPen. De microfoon heeft slechts twee knoppen en biedt geen bluetooth-ondersteuning. De microfooninstellingen passen zich automatisch aan het ruisniveau en de sprekers rondom jou aan. De Roger EasyPen kan worden verbonden met televisies, multimedia-apparaten of andere Roger microfoons.

Roger Pen
Roger Pen is een handige microfoon met bluetooth-connectiviteit voor verschillende luistersituaties. Hij is klein en draagbaar en biedt het beste spraakverstaan bij ruis en op afstand.

Hoortoestel uitproberen?

Wil jij een Phonak hoortoestel zelf uitproberen? Je kunt alle Phonak hoortoestellen vrijblijvend testen.
 
Maak snel een afspraak