0900 600 7008
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

Phonak Belong hoortoestellen zijn ontwikkeld om het leven van mensen met een actieve levensstijl eenvoudiger te maken en hen moeiteloos te laten horen. De Belong lijn bestaat uit de Audéo B, Virto B, Naída B en Bolero B.

De Phonak Bolero B achter-het-oor hoortoestellen zijn ontworpen voor mensen met mild tot zwaar gehoorverlies. Wat de Bolero B bijzonder maakt is het unieke besturingssysteem: AutoSense OS. Het voelt je omgeving realtime aan en stelt je hoortoestellen automatisch bij wanneer dit nodig is. 

Het enige wat je hoeft te doen, is de hoortoestellen inschakelen: de rest gaat vanzelf. Je kunt genieten van een naadloze luisterervaring en uitstekend spraakverstaan wanneer je van omgeving wisselt. Het rumoer wordt onderdrukt en het volume past zich automatisch aan. Dankzij de ingebouwde speciale functie Tinnitus Balance ruisgenerator, kunnen Bolero B hoortoestellen tinnitus minder hinderlijk maken. SoundRecover2 zorgt bovendien voor nog betere hoorprestaties in alledaagse situaties.

Voor iedereen een passend hoortoestel

De Phonak Bolero B is bij ons verkrijgbaar in vier uitvoeringen: de Bolero B-SP, de Bolero B-PR, de Bolero B-M en de Bolero B-P. De Bolero B-PR heeft een geïntegreerde oplaadbare lithium-ion-accu. Hierdoor kun je 24 uur achter elkaar  horen en onbeperkt streamen op één accu.
 
We bieden de Bolero B hoortoestellen aan in de prijsvarianten Premium (B90) Advanced (B70) en Standard (B50).
 
De Phonak Bolero B50 biedt optimale versterking voor spraakverstaan en luistercomfort in één-op-één-gesprekken in rustige situaties. De Bolero V30 vermindert lawaai dat van achteren komt en past dit zonder vertraging aan. Duo phone streamt het geluid van het ene toestel naar het andere, waardoor je met beide oren kunt horen tijdens telefoongesprekken. 
 
De Phonak Bolero B70 heeft dezelfde functionaliteiten als de Bolero B50. Het bereik van de Bolero B70 is breder: het zorgt bijvoorbeeld voor een meer volledige en optimale muziekbeleving. De hoortoestellen beschikken over een handmatig te bedienen StereoZoom en passen zich aan aan wisselende en dynamische ruis, waardoor je tot wel 60% beter spraak verstaat. Ook heeft de Bolero V70 een handmatig programma dat windruis onderdrukt.
 
De Phonak Bolero B90 bundelt de functionaliteiten van de Bolero B50 en de Bolero B70. Maar anders dan de Bolero B70 beschikt de Bolero B90 over Auto StereoZoom. Ook past dit toestel zich automatisch aan in de auto om een stabiele luisteromgeving voor eenvoudige communicatie tot stand te brengen.
 
Phonak Bolero B 50
 
Phonak Bolero B 70
 
Phonak Bolero B 90

Bijpassende accessoires voor de Bolero B

De hoortoestellen van Bolero B kunnen gekoppeld worden aan de volgende accessoires uit ons assortiment: Roger Table Mic II, ComPilot II, TV Link II, EasyCall II, RemoteMic, PilotOne II, Roger EasyPen, Roger Pen, Roger Select, Roger Ontvangers.
 
Phonak RemoteMic
Phonak RemoteMic is een lichtgewicht draadloze microfoon die het verstaan in één-op-één-gesprekken over afstand verbetert. Hij zendt de stem van de spreker uit over een afstand tot 20 meter. De Phonak RemoteMic werkt in combinatie met een streamer zoals de ComPilot.

Phonak TVLink II
Gecombineerd met de ComPilot II of de ComPilot Air, helpt Phonak TVLink je om zonder moeite tv-programma’s te volgen. Phonak TVLink verandert je Phonak hoortoestellen in een draadloze koptelefoon om naar de tv of muziek te luisteren in stereogeluidskwaliteit.

Phonak EasyCall II
Phonak Easy Call II streamt telefoongesprekken rechtstreeks naar beide Phonak hoortoestellen. Je kunt hem gebruiken met elke mobiele telefoon; hij kan worden verbonden met bluetooth, zelfs met niet-smartphones en oudere modellen.

Phonak PilotOne II
PilotOne II is een afstandsbediening om hoortoestellen te bedienen. Hij beschikt over een volume- en een programmaregelaar.

Phonak ComPilot II
De Phonak ComPilot II is een streamer die hoortoestellen via bluetooth verbindt met verschillende audiobronnen, zoals mobiele telefoons, laptops, tv’s en computers.

Roger Table Mic II
De Roger Table Mic II is een draadloze microfoon die het geluid vanuit zes richtingen opvangt, waardoor spraak in een straal van 360° kan worden opgenomen en berekend. De richting met de helderste spraak wordt automatisch geselecteerd. Met de Roger Table Mic II wordt spraakverstaan in een rumoerige omgeving tot 61% beter.

Roger EasyPen
Speciaal voor mensen die eenvoud en gemak belangrijk vinden en tegelijkertijd hechten aan goede prestaties van een draadloze microfoon, is er de Roger EasyPen. De microfoon heeft slechts twee knoppen en biedt geen bluetooth-ondersteuning. De microfooninstellingen passen zich automatisch aan het ruisniveau en de sprekers rondom jou aan. De Roger EasyPen kan worden verbonden met televisies, multimedia-apparaten of andere Roger microfoons.

Roger Pen
Roger Pen is een handige microfoon met bluetooth-connectiviteit voor verschillende luistersituaties. Hij is klein en draagbaar en biedt het beste spraakverstaan bij ruis en op afstand.

Roger Select
Roger Select is een veelzijdige microfoon voor situaties met veel achtergrondlawaai waarin je weinig beweegt, zoals restaurants.

Roger Ontvangers
De compacte ontvangers van Roger sturen het signaal van een Roger microfoon rechtstreeks naar je hoortoestel of spraakprocessor van het cochleair implantaat. Na het aansluiten van je hoortoestel kun je elk type draadloze Roger microfoon gebruiken.

Hoortoestel uitproberen?

Wil jij een Phonak hoortoestel zelf uitproberen? Je kunt alle Phonak hoortoestellen vrijblijvend testen.
 
Maak snel een afspraak