0900 600 7008
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

Phonak Bolero V achter-het-oor hoortoestellen zijn ontworpen voor mensen met matig tot ernstig gehoorverlies. Ze passen zich automatisch aan jouw geluidsomgeving aan en geven je de vrijheid om naadloos van de ene naar de andere luistersituatie over te gaan. Of je nu in een druk restaurant, de auto, een concertzaal of gewoon thuis bent, de Bolero V maakt luisteren moeiteloos en vereist geen handmatige bediening. Je richt je met een Phonak Bolero V automatisch op één stem in een gezelschap.

Voor iedereen een passend hoortoestel

De Phonak Bolero V is bij ons verkrijgbaar in drie uitvoeringen: de Bolero V-SP (super power) voor echt fors gehoorverlies, de Bolero V-P (power) voor zwaar gehoorverlies en de Bolero V-M (medium power) voor gemiddeld gehoorverlies.

De Bolero V hoortoestellen zijn verkrijgbaar in de prijsvarianten Premium (V90) Advanced (V70), Standard (V50) en Essential (V30).

De Phonak Bolero V30 vermindert lawaai dat van achteren komt, past dit zonder vertraging aan en versterkt het spraakverstaan en het luistercomfort in rustige situaties. De Bolero V30 is effectief in het beperken van onaangename omgevingsgeluiden. Met één druk op de programmaknop of volumeregelaar van het ene hoortoestel worden tegelijkertijd dezelfde aanpassingen gemaakt in het andere hoortoestel. Ook onthoudt de Bolero V30 je volumewijzigingen in specifieke situaties om deze later in dezelfde situaties automatisch aan te passen.
 
De Phonak Bolero V50 beschikt over dezelfde functionaliteiten als de Bolero V30. Daarnaast bootst het toestel de natuurlijke functie van de oorschelp na, waardoor je het geluid op een meer natuurlijke manier beleeft. De volumeregelaar past niet alleen rechtlijnig de geluidssterkte aan, hij verduidelijkt spraak als je het toestel harder zet en zorgt voor meer luistercomfort als je het toestel zachter zet. Je telefoneert makkelijker met de Bolero V50 door het geluid te streamen naar het andere oor, zodat je het telefoongesprek in stereo hoort.
 
De Phonak Bolero V70 combineert de functionaliteiten van de Bolero V30 en V50. Daarnaast zorg hij ervoor dat je geluiden en spraak uit alle richtingen op een natuurlijke manier waarneemt. De V70 zoomt in druk gezelschap automatisch in op de stem van de gesprekspartner. Plotselinge harde geluiden uit de omgeving worden effectief onderdrukt. De Phonak Bolero V70 biedt diverse luisterprogramma’s en accessoires om je hoortoestellen te verbinden met je telefoon en televisie.
 
De Phonak Bolero V90 bundelt de functionaliteiten van de Bolero V30, V50 en V70. Daarnaast onderdrukt de Bolero V90 windruis zeer effectief, waardoor je buiten veel beter spraak kunt verstaan. Hetzelfde geldt voor storende omgevingsgeluiden; ook die onderdrukt de Bolero V90 zeer goed. Verder beschikt de Bolero V90 over automatische onderdrukking van echo voor een beter resultaat in holle ruimtes.

Wil je weten of je in aanmerking komt voor een vergoeding van je hoortoestel? Schoonenberg heeft afspraken met alle zorgverzekeraars, zodat je altijd in aanmerking komt voor een vergoeding. Je kunt onze calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel je betaalt voor een hoortoestel. In onze winkels helpen we je graag bij het kiezen van de hooroplossing die het beste past bij jouw persoonlijke situatie en wensen.
 
Phonak Bolero V 30
 
Phonak Bolero V 50
 
Phonak Bolero V 70

Phonak Bolero V 90

Bijpassende accessoires voor de Bolero V

De hoortoestellen van Bolero V kunnen gekoppeld worden aan de volgende accessoires uit ons assortiment: Roger Table Mic II, ComPilot II, TV Link II, EasyCall II, RemoteMic, PilotOne II, Roger EasyPen, Roger Pen, Roger Select, Roger Ontvangers.
 
Phonak RemoteMic
Phonak RemoteMic is een lichtgewicht draadloze microfoon die het verstaan in één-op-één-gesprekken over afstand verbetert. Hij zendt de stem van de spreker uit over een afstand tot 20 meter. De Phonak RemoteMic werkt in combinatie met een streamer zoals de ComPilot.

Phonak TVLink II
Gecombineerd met de ComPilot II of de ComPilot Air, helpt Phonak TVLink je om zonder moeite tv-programma’s te volgen. Phonak TVLink verandert je Phonak hoortoestellen in een draadloze koptelefoon om naar de tv of muziek te luisteren in stereogeluidskwaliteit.

Phonak EasyCall II
Phonak Easy Call II streamt telefoongesprekken rechtstreeks naar beide Phonak hoortoestellen. Je kunt hem gebruiken met elke mobiele telefoon; hij kan worden verbonden met bluetooth, zelfs met niet-smartphones en oudere modellen.

Phonak PilotOne II
PilotOne II is een afstandsbediening om hoortoestellen te bedienen. Hij beschikt over een volume- en een programmaregelaar.

Phonak ComPilot II
De Phonak ComPilot II is een streamer die hoortoestellen via bluetooth verbindt met verschillende audiobronnen, zoals mobiele telefoons, laptops, tv’s en computers.

Roger Table Mic II
De Roger Table Mic II is een draadloze microfoon die het geluid vanuit zes richtingen opvangt, waardoor spraak in een straal van 360° kan worden opgenomen en berekend. De richting met de helderste spraak wordt automatisch geselecteerd. Met de Roger Table Mic II wordt spraakverstaan in een rumoerige omgeving tot 61% beter.

Roger EasyPen
Speciaal voor mensen die eenvoud en gemak belangrijk vinden en tegelijkertijd hechten aan goede prestaties van een draadloze microfoon, is er de Roger EasyPen. De microfoon heeft slechts twee knoppen en biedt geen bluetooth-ondersteuning. De microfooninstellingen passen zich automatisch aan het ruisniveau en de sprekers rondom jou aan. De Roger EasyPen kan worden verbonden met televisies, multimedia-apparaten of andere Roger microfoons.

Roger Pen
Roger Pen is een handige microfoon met bluetooth-connectiviteit voor verschillende luistersituaties. Hij is klein en draagbaar en biedt het beste spraakverstaan bij ruis en op afstand.

Roger Select
Roger Select is een veelzijdige microfoon voor situaties met veel achtergrondlawaai waarin je weinig beweegt, zoals restaurants.

Roger Ontvangers
De compacte ontvangers van Roger sturen het signaal van een Roger microfoon rechtstreeks naar je hoortoestel of spraakprocessor van het cochleair implantaat. Na het aansluiten van je hoortoestel kun je elk type draadloze Roger microfoon gebruiken.
Wil jij een Phonak hoortoestel zelf uitproberen? Je kunt alle Phonak hoortoestellen vrijblijvend testen.
 
Maak snel een afspraak