0900 600 7008
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

De Belong-lijn van Phonak bestaat uit de nieuwste generatie hoortoestellen. Ze bieden een snellere verwerking van geluid en uitstekende geluidskwaliteit. De lijn bestaat uit de Audéo B, Virto B, Bolero B en de Naída B, het meest vertrouwde hoortoestel in de wereld.

De Naída B hoortoestellen zijn ontwikkeld voor mensen met zwaar gehoorverlies. Schoonenberg biedt drie typen Naída B hoortoestellen: achter-het-oor hoortoestellen (AHO) voor mensen met zeer zwaar gehoorverlies, receiver-in-the-canal hoortoestellen (RIC), ook wel luidspreker-in-het oor hoortoestellen (LIHO) genoemd, voor mensen met mild tot ernstig gehoorverlies en in-het-oor hoortoestellen (IHO).


De Naída B RIC hoortoestellen zijn oplaadbaar.
 
De Naída B hoortoestellen hebben een nieuwe formule, waardoor spraak in kleine groepen nog beter te verstaan is. De toestellen streamen op beide oren en zoeken in moeilijke situaties het perfecte signaal.
 
Door de functie SoundRecover2 kunnen relevante hoge geluiden gecomprimeerd worden, waardoor ze beter hoorbaar worden. Daarnaast filteren de Naída B hoortoestellen hinderlijk windgeruis zoveel mogelijk weg. Met Ultrazoom, Stereozoom en Autozoom kan omgevingsgeluid onderdrukt worden, terwijl AutoSense OS ervoor zorgt dat de hoortoestellen zich automatisch aanpassen aan de omgeving. Alles is erop gericht om bij achtergrondlawaai uitstekend spraakverstaan te bereiken met zo min mogelijk luisterinspanning. De nieuwste modellen van Naída B kunnen tinnitus maskeren middels de Tinnitus Balance Sound Generator.

Voor iedereen een passend hoortoestel

De Naída B toestellen zijn bij Schoonenberg verkrijgbaar in drie varianten: B50, B70 en B90. De Naída B90 is het meest geavanceerd: de geluidsverwerking gaat over maar liefst 20 kanalen, het toestel heeft echoblock en 360 graden spraakverstaan. De RIC toestellen zijn ook verkrijgbaar in de varianten B50, B70 en B90.

Schoonenberg heeft afspraken met alle zorgverzekeraars, zodat je altijd aanspraak kunt maken op een vergoeding. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je zorgverzekeraar, het (aanvullende) pakket dat je gekozen hebt en de categorie waarin je volgens de hoortest valt.
In onze winkels rekenen we je graag voor wat de aanschaf van een hoortoestel financieel voor je betekent. Hier vind je meer informatie.
 
Phonak Naída B 50

Phonak Naída B 70

Phonak Naída B 90

Phonak Naída B 50 RIC

Phonak Naída B 70 RIC

Phonak Naída B 90 RIC

Bijpassende accessoires voor de Naída B

De hoortoestellen van de Naída B lijn kunnen gekoppeld worden aan de volgende accessoires in ons assortiment: Roger Table Mic II, ComPilot II, TV Link II, EasyCall II, RemoteMic, PilotOne II, Roger EasyPen, Roger Pen, Roger Select, Roger Ontvangers.
 
Phonak RemoteMic
Phonak RemoteMic is een lichtgewicht draadloze microfoon die het verstaan in één-op-één-gesprekken over afstand verbetert. Hij zendt de stem van de spreker uit over een afstand tot 20 meter. De Phonak RemoteMic werkt in combinatie met een streamer zoals de ComPilot.

Phonak TVLink II
Gecombineerd met de ComPilot II of de ComPilot Air, helpt Phonak TVLink je om zonder moeite tv-programma’s te volgen. Phonak TVLink verandert je Phonak hoortoestellen in een draadloze koptelefoon om naar de tv of muziek te luisteren in stereogeluidskwaliteit.

Phonak EasyCall II
Phonak Easy Call II streamt telefoongesprekken rechtstreeks naar beide Phonak hoortoestellen. Je kunt hem gebruiken met elke mobiele telefoon; hij kan worden verbonden met bluetooth, zelfs met niet-smartphones en oudere modellen.

Phonak PilotOne II
PilotOne II is een afstandsbediening om hoortoestellen te bedienen. Hij beschikt over een volume- en een programmaregelaar.

Phonak ComPilot II
De Phonak ComPilot II is een streamer die hoortoestellen via bluetooth verbindt met verschillende audiobronnen, zoals mobiele telefoons, laptops, tv’s en computers.

Roger Table Mic II
De Roger Table Mic II is een draadloze microfoon die het geluid vanuit zes richtingen opvangt, waardoor spraak in een straal van 360° kan worden opgenomen en berekend. De richting met de helderste spraak wordt automatisch geselecteerd. Met de Roger Table Mic II wordt spraakverstaan in een rumoerige omgeving tot 61% beter.

Roger EasyPen
Speciaal voor mensen die eenvoud en gemak belangrijk vinden en tegelijkertijd hechten aan goede prestaties van een draadloze microfoon, is er de Roger EasyPen. De microfoon heeft slechts twee knoppen en biedt geen bluetooth-ondersteuning. De microfooninstellingen passen zich automatisch aan het ruisniveau en de sprekers rondom jou aan. De Roger EasyPen kan worden verbonden met televisies, multimedia-apparaten of andere Roger microfoons.

Roger Pen
Roger Pen is een handige microfoon met bluetooth-connectiviteit voor verschillende luistersituaties. Hij is klein en draagbaar en biedt het beste spraakverstaan bij ruis en op afstand.

Roger Select
Roger Select is een veelzijdige microfoon voor situaties met veel achtergrondlawaai waarin je weinig beweegt, zoals restaurants.

Roger Ontvangers
De compacte ontvangers van Roger sturen het signaal van een Roger microfoon rechtstreeks naar je hoortoestel of spraakprocessor van het cochleair implantaat. Na het aansluiten van je hoortoestel kun je elk type draadloze Roger microfoon gebruiken.

Hoortoestel uitproberen?

Wil jij een Phonak hoortoestel zelf uitproberen? Je kunt alle Phonak hoortoestellen vrijblijvend testen.
 
Maak snel een afspraak