0900 600 7008
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

Gesprekken voeren in een drukke ruimte, televisie kijken, een voorstelling volgen of deelnemen aan het verkeer; het kan allemaal, ook als je problemen hebt met je gehoor. Met de nieuwste generatie achter-het-oor hoortoestellen van Phonak Naída Venture kun je actief blijven meedoen aan het leven. Ze zijn specifiek ontwikkeld voor mensen met ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies. De nieuwe toestellen zijn robuuster en sterker dan hun voorgangers, en vochtbestendig.

Dankzij het AutoSense besturingssysteem passen de Naída V hoortoestellen zich automatisch aan aan jouw gehoorbehoeften. Ook zijn ze voorzien van SoundRecover2, een functie die relevante hoge geluiden comprimeert zodat je ze beter kunt horen. Daarnaast zijn de Naída V hoortoestellen uitgerust met VoiceStream Technology, waardoor ze de volle audiobandbreedte zonder vertraging streamen naar beide oren, voor optimale geluidskwaliteit en uitstekend spraakverstaan.

Schoonenberg biedt een groot assortiment draadloze accessoires van Phonak die de prestaties van je hoortoestellen verbeteren. Ze zijn voorzien van de nieuwste Roger technologie op het gebied van spraakverstaan, zodat je alles probleemloos en goed kunt horen, op afstand en bij lawaai of ruis.

Voor iedereen een passend hoortoestel

De Naída V hoortoestellen zijn verkrijgbaar in de prijsvarianten Advanced (V70), Standard (V50) en Essential (V30). Je kunt kiezen uit de volgende modellen: Naída V-RIC, Naída V-SP en Naída V-UP. Naída V-RIC is een receiver-in-the-canal hoortoestel voor mild tot ernstig gehoorverlies. Naída V-SP en Naída V-UP zijn beide achter-het-oor hoortoestellen voor ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies. De SP is extra klein.

Alle Naída V modellen zorgen ervoor dat je spraak kunt verstaan in een rumoerige omgeving, dat stemmen in één-op-één-gesprekken worden versterkt en dat vervelende achtergrondgesprekken worden weggefilterd.

Wil je weten of je in aanmerking komt voor een vergoeding van je hoortoestel? Schoonenberg heeft afspraken met alle zorgverzekeraars, zodat je altijd in aanmerking komt voor een vergoeding. Je kunt onze calculator gebruiken om erachter te komen hoeveel je betaalt voor een hoortoestel. In onze winkels helpen we je graag bij het kiezen van de hooroplossing die het beste past bij jouw persoonlijke situatie en wensen.

Phonak Naída V 30

Phonak Naída V 50

Phonak Naída V 70

Bijpassende accessoires voor de Naída V

De hoortoestellen van Naída V kunnen gekoppeld worden aan de volgende accessoires uit ons assortiment: Roger Table Mic II, ComPilot II, TV Link II, EasyCall II, RemoteMic, PilotOne II, Roger EasyPen, Roger Pen, Roger Select, Roger Ontvangers.
 
Phonak RemoteMic
Phonak RemoteMic is een lichtgewicht draadloze microfoon die het verstaan in één-op-één-gesprekken over afstand verbetert. Hij zendt de stem van de spreker uit over een afstand tot 20 meter. De Phonak RemoteMic werkt in combinatie met een streamer zoals de ComPilot.

Phonak TVLink II
Gecombineerd met de ComPilot II of de ComPilot Air, helpt Phonak TVLink je om zonder moeite tv-programma’s te volgen. Phonak TVLink verandert je Phonak hoortoestellen in een draadloze koptelefoon om naar de tv of muziek te luisteren in stereogeluidskwaliteit.

Phonak EasyCall II
Phonak Easy Call II streamt telefoongesprekken rechtstreeks naar beide Phonak hoortoestellen. Je kunt hem gebruiken met elke mobiele telefoon; hij kan worden verbonden met bluetooth, zelfs met niet-smartphones en oudere modellen.

Phonak PilotOne II
PilotOne II is een afstandsbediening om hoortoestellen te bedienen. Hij beschikt over een volume- en een programmaregelaar.

Phonak ComPilot II
De Phonak ComPilot II is een streamer die hoortoestellen via bluetooth verbindt met verschillende audiobronnen, zoals mobiele telefoons, laptops, tv’s en computers.

Roger Table Mic II
De Roger Table Mic II is een draadloze microfoon die het geluid vanuit zes richtingen opvangt, waardoor spraak in een straal van 360° kan worden opgenomen en berekend. De richting met de helderste spraak wordt automatisch geselecteerd. Met de Roger Table Mic II wordt spraakverstaan in een rumoerige omgeving tot 61% beter.

Roger EasyPen
Speciaal voor mensen die eenvoud en gemak belangrijk vinden en tegelijkertijd hechten aan goede prestaties van een draadloze microfoon, is er de Roger EasyPen. De microfoon heeft slechts twee knoppen en biedt geen bluetooth-ondersteuning. De microfooninstellingen passen zich automatisch aan het ruisniveau en de sprekers rondom jou aan. De Roger EasyPen kan worden verbonden met televisies, multimedia-apparaten of andere Roger microfoons.

Roger Pen
Roger Pen is een handige microfoon met bluetooth-connectiviteit voor verschillende luistersituaties. Hij is klein en draagbaar en biedt het beste spraakverstaan bij ruis en op afstand.

Roger Select
Roger Select is een veelzijdige microfoon voor situaties met veel achtergrondlawaai waarin je weinig beweegt, zoals restaurants.

Roger Ontvangers
De compacte ontvangers van Roger sturen het signaal van een Roger microfoon rechtstreeks naar je hoortoestel of spraakprocessor van het cochleair implantaat. Na het aansluiten van je hoortoestel kun je elk type draadloze Roger microfoon gebruiken.

Hoortoestel uitproberen?

Wil jij een Phonak hoortoestel zelf uitproberen? Je kunt alle Phonak hoortoestellen vrijblijvend testen.
 
Maak snel een afspraak