0900 600 7008
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

De Phonak Sky lijn is speciaal ontwikkeld voor kinderen en tieners. De Phonak Sky serie biedt een breder bereik aan geluiden. Dit is essentieel voor de ontwikkeling van spraak en taal.

Er zijn Sky B en Sky V hoortoestellen. Phonak Sky B hoortoestellen maken deel uit van de Belong serie van Phonak, die speciaal is ontworpen voor mensen met een actieve levensstijl. Sky B hoortoestellen zijn geschikt voor kinderen met een licht tot zwaar gehoorverlies. Met Sky B weet je zeker dat je kind kan rekenen op uitstekende prestaties waar en wanneer die vereist zijn.

De Phonak Sky V hoortoestellen maken deel uit van de Venture serie van Phonak en bieden extra functionaliteiten. Zo passen de hoortoestellen in de Sky V lijn zich automatisch aan aan de luisteromgeving.

De Sky B geeft zoveel mogelijk comfort en is sterk genoeg om de soms drukke levensstijl van kinderen te kunnen bijhouden. Rennen, spelen en klimmen zijn geen probleem. De Sky B is ervoor ontworpen. Hij is gemaakt van licht metaal en is robuust, water-, zweet- en stofbestendig.

Ook beschikt het toestel over kindveilige batterijklepjes en een intuïtief indicatorlampje. Het design is speels en hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Sky B hoortoestellen worden volledig op het kind afgestemd. Niet voor niets zijn deze hoortoestellen bij de Golden Concha 2017 bekroond in de categorie ‘beste hoortoestel voor kinderen’.


Voor ieder kind een passend hoortoestel

Schoonenberg heeft verschillende modellen van Sky B in het assortiment. Ze zijn beschikbaar in de varianten Premium (B90), Advanced (B70) en Standard (B50).

De B70 onderscheidt zich van de andere varianten doordat hij beschikt over een automatisch muziekprogramma, 360 graden spraakverstaan, automatische volume-aanpassingen en windblock. De B50 onderscheidt zich van de B30 doordat hij een betere rumoeronderdrukking heeft en het volume automatisch aanpast.

In principe geldt in Nederland dat voor kinderen 100 procent vergoeding mogelijk is. Hoe dit precies zit, kun je het beste bespreken met onze audicien.

Phonak Sky B 50

Phonak Sky B 70

Phonak Sky B 90

Phonak Sky B 50 RIC

Phonak Sky B 70 RIC

Phonak Sky B 90 RIC

Bijpassende accessoires voor de Sky B

Sky B hoortoestellen kunnen gekoppeld worden aan de volgende accessoires uit ons assortiment:

Phonak PilotOne II, EasyCall II, Phonak ComPilot II, Phonak TV-Link II, Phonak RemoteMic, Roger Pen en Roger EasyPen.

Hoortoestellen bieden de beste resultaten wanneer de spreker zich op een afstand van minder dan 15 meter bevindt. Wanneer de afstand groter is en er sprake is van omgevingsgeluid, zijn er voor ernstig en zeer ernstig slechthorenden extra hulpmiddelen nodig om de spraak goed te blijven verstaan. Extra microfoons zijn dan een uitkomst, zoals de Roger Pen en Roger Table Mic.

Phonak RemoteMic
Phonak RemoteMic is een lichtgewicht draadloze microfoon die het verstaan in één-op-één-gesprekken over afstand verbetert. Hij zendt de stem van de spreker uit over een afstand tot 20 meter. De Phonak RemoteMic werkt in combinatie met een streamer zoals de ComPilot.

Phonak TVLink II
Gecombineerd met de ComPilot II of de ComPilot Air, helpt Phonak TVLink je om zonder moeite tv-programma’s te volgen. Phonak TVLink verandert je Phonak hoortoestellen in een draadloze koptelefoon om naar de tv of muziek te luisteren in stereogeluidskwaliteit.

Phonak EasyCall II
Phonak Easy Call II streamt telefoongesprekken rechtstreeks naar beide Phonak hoortoestellen. Je kunt hem gebruiken met elke mobiele telefoon; hij kan worden verbonden met bluetooth, zelfs met niet-smartphones en oudere modellen.

Phonak PilotOne II
PilotOne II is een afstandsbediening om hoortoestellen te bedienen. Hij beschikt over een volume- en een programmaregelaar.

Phonak ComPilot II
De Phonak ComPilot II is een streamer die hoortoestellen via bluetooth verbindt met verschillende audiobronnen, zoals mobiele telefoons, laptops, tv’s en computers.

Roger EasyPen
Speciaal voor mensen die eenvoud en gemak belangrijk vinden en tegelijkertijd hechten aan goede prestaties van een draadloze microfoon, is er de Roger EasyPen. De microfoon heeft slechts twee knoppen en biedt geen bluetooth-ondersteuning. De microfooninstellingen passen zich automatisch aan het ruisniveau en de sprekers rondom jou aan. De Roger EasyPen kan worden verbonden met televisies, multimedia-apparaten of andere Roger microfoons.

Roger Pen
Roger Pen is een handige microfoon met bluetooth-connectiviteit voor verschillende luistersituaties. Hij is klein en draagbaar en biedt het beste spraakverstaan bij ruis en op afstand.

Hoortoestel uitproberen?

Wil jij een Phonak hoortoestel zelf uitproberen? Je kunt alle Phonak hoortoestellen vrijblijvend testen.
 
Maak snel een afspraak