0900 600 7008
Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!
Online Hoortest
Snel weten hoe het met jouw gehoor staat?

Phonak Virto B-Titanium is het kleinste op maat gemaakte in-het-oor hoortoestel van Phonak. Het is gemaakt van titanium en daardoor super sterk, licht en ook nog eens stof- en waterbestendig. Door gebruik te maken van 3D-printing techniek past het hoortoestel perfect in je oor. Het is volledig onzichtbaar voor de buitenwereld en je hoeft dankzij het titanium niet bang te zijn voor allergische reacties.

Phonak Virto B-hoortoestellen zijn de eerste hoortoestellen met Biometrische Kalibratie ter wereld. Ze sluiten perfect aan op de anatomie van jouw oor en dankzij het AutoSense besturingssysteem van Phonak passen ze zich automatisch aan aan jouw gehoorbehoeften. Het zeer snelle Belong-platform zorgt voor een prettige geluidsbalans in de vele wisselende omgevingen waar je komt.

De Phonak Virto B-Titanium heeft geen draadloze functies en kan daardoor niet aan accessoires gekoppeld worden.


Vrijblijvend uitproberen

Virto B-Titanium is verkrijgbaar in twee geavanceerde prestatieniveaus: B70 en B90. Onze audicien bekijkt graag samen met jou welke versie het best past bij jouw wensen en situatie. Wil je meer informatie over deze hoortoestellen? Plan dan een afspraak in.

Voor iedereen een passend hoortoestel

Omdat je in-het-oor hoortoestellen in het oor draagt, zijn ze heel klein. Daardoor zijn ze niet voor iedereen geschikt; dit hangt af van de anatomie en de grootte van de gehoorgang. Ook zijn in-het-oor hoortoestellen niet geschikt om alle typen van gehoorverlies te compenseren, omdat minder versterking mogelijk is. Bij een minder sterk gehoorverlies kan de eigen stem harder klinken doordat het oor is afgesloten.

Er zijn wel verschillende soorten en maten in-het-oor hoortoestellen, en we kunnen rekening houden met ieders persoonlijke behoeften, situatie en levensstijl.
  • De Virto B-Titanium hoortoestellen worden op maat gemaakt.
  • De technologie van de Virto B70-Titanium zoekt steeds volledig automatisch naar de juiste geluidsbalans, zonder dat je een drukknop of afstandsbediening hoeft te gebruiken.
  • Wil je nóg betere prestaties, dan raden we je het premium prestatieniveau Virto B90-Titanium aan.

Hoortoestel uitproberen?

Wil jij een Phonak hoortoestel zelf uitproberen? Je kunt alle Phonak hoortoestellen vrijblijvend testen.
 
Maak snel een afspraak