0900 600 7008
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

Phonak Virto B-hoortoestellen worden op maat gemaakt om perfect en comfortabel in het oor te passen. Het zijn de eerste hoortoestellen met Biometrische Kalibratie ter wereld. Ze sluiten perfect aan op de anatomie van jou oor en dankzij het AutoSense besturingssysteem van Phonak passen ze zich automatisch aan aan jouw gehoorbehoeften.

Voor elk Virto B-hoortoestel worden meer dan 1600 biometrische datapunten vastgelegd, waarna de unieke kalibratie-instellingen afzonderlijk worden berekend. Hierdoor kan het Virto B-hoortoestel betrouwbaarder vaststellen waar het geluid vandaan komt, zodat jouw hoorprestaties zullen toenemen. Virto B herkent en onderscheidt meer dan 200 afzonderlijke geluidsomgevingsinstellingen, zodat je moeiteloos kunt verstaan in uiteenlopende specifieke situaties.


Voor iedereen een passend hoortoestel

Omdat je in-het-oor hoortoestellen in het oor draagt, zijn ze heel klein. Daardoor zijn ze niet voor iedereen geschikt; dit hangt af van de anatomie en de grootte van de gehoorgang. Ook zijn in-het-oor hoortoestellen niet geschikt om alle typen van gehoorverlies te compenseren, omdat minder versterking mogelijk is. Bij een minder sterk gehoorverlies kan de eigen stem harder klinken doordat het oor is afgesloten.

Er zijn wel verschillende soorten en maten in-het-oor hoortoestellen, en we kunnen rekening houden met ieders persoonlijke behoeften, situatie en levensstijl. Schoonenberg biedt verschillende Virto B-hoortoestellen aan die allemaal op maat gemaakt worden. Er zijn Virto B-modellen voor mild tot matig gehoorverlies, zoals Virto B-10 NW O en Virto B-10 O; de eerste is non-wireless, de tweede wireless. De Virto B-10 (wireless) en de Virto B-312 NW O (non-wireless) zijn ook voor mild tot matig gehoorverlies. De Virto B-312 en de Virto B-13 (beide wireless) zijn geschikt voor mild tot ernstig gehoorverlies.

We nodigen je graag uit om een afspraak te maken om in de winkel te komen kijken of de Virto B geschikt is voor jouw gehoorgang.

Phonak Virto B 50

Phonak Virto B 70

Phonak Virto B 90

Bijpassende accessoires voor de Virto B

De types uit de serie Virto B NW O kunnen niet gekoppeld worden aan accessoires. De Virto B-10 O, Virto B-312 en de Virto B-13 kunnen wel gekoppeld worden aan accessoires.

We bieden een groot assortiment aan accessoires die de prestaties van je hoortoestellen verbeteren. Ze zijn voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van spraakverstaan, zodat je alles probleemloos en goed kunnen horen. Of je nu een telefoongesprek voert, tv kijkt, naar muziek luistert of in een rumoerige omgeving bent; voor elke luistersituatie hebben we een geschikte oplossing.
 
Phonak RemoteMic
Phonak RemoteMic is een lichtgewicht draadloze microfoon die het verstaan in één-op-één-gesprekken over afstand verbetert. Hij zendt de stem van de spreker uit over een afstand tot 20 meter. De Phonak RemoteMic werkt in combinatie met een streamer zoals de ComPilot.

Phonak TVLink II
Gecombineerd met de ComPilot II of de ComPilot Air, helpt Phonak TVLink je om zonder moeite tv-programma’s te volgen. Phonak TVLink verandert je Phonak hoortoestellen in een draadloze koptelefoon om naar de tv of muziek te luisteren in stereogeluidskwaliteit.

Phonak EasyCall II
Phonak Easy Call II streamt telefoongesprekken rechtstreeks naar beide Phonak hoortoestellen. Je kunt hem gebruiken met elke mobiele telefoon; hij kan worden verbonden met bluetooth, zelfs met niet-smartphones en oudere modellen.

Phonak PilotOne II
PilotOne II is een afstandsbediening om hoortoestellen te bedienen. Hij beschikt over een volume- en een programmaregelaar.

Phonak ComPilot II
De Phonak ComPilot II is een streamer die hoortoestellen via bluetooth verbindt met verschillende audiobronnen, zoals mobiele telefoons, laptops, tv’s en computers.

Roger Table Mic II
De Roger Table Mic II is een draadloze microfoon die het geluid vanuit zes richtingen opvangt, waardoor spraak in een straal van 360° kan worden opgenomen en berekend. De richting met de helderste spraak wordt automatisch geselecteerd. Met de Roger Table Mic II wordt spraakverstaan in een rumoerige omgeving tot 61% beter.

Roger EasyPen
Speciaal voor mensen die eenvoud en gemak belangrijk vinden en tegelijkertijd hechten aan goede prestaties van een draadloze microfoon, is er de Roger EasyPen. De microfoon heeft slechts twee knoppen en biedt geen bluetooth-ondersteuning. De microfooninstellingen passen zich automatisch aan het ruisniveau en de sprekers rondom jou aan. De Roger EasyPen kan worden verbonden met televisies, multimedia-apparaten of andere Roger microfoons.

Roger Pen
Roger Pen is een handige microfoon met bluetooth-connectiviteit voor verschillende luistersituaties. Hij is klein en draagbaar en biedt het beste spraakverstaan bij ruis en op afstand.

Roger Select
Roger Select is een veelzijdige microfoon voor situaties met veel achtergrondlawaai waarin je weinig beweegt, zoals restaurants.

Roger Ontvangers
De compacte ontvangers van Roger sturen het signaal van een Roger microfoon rechtstreeks naar je hoortoestel of spraakprocessor van het cochleair implantaat. Na het aansluiten van je hoortoestel kun je elk type draadloze Roger microfoon gebruiken.

Hoortoestel uitproberen?

Wil jij een Phonak hoortoestel zelf uitproberen? Je kunt alle Phonak hoortoestellen vrijblijvend testen.

Maak snel een afspraak