0900 600 7008
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

Phonak Vitus-hoortoestellen zijn geschikt voor mensen met mild tot ernstig gehoorverlies. Er zijn achter-het-oor hoortoestellen (AHO) en receiver-in-the-canal hoortoestellen (RIC) van Vitus. Achter-het-oor hoortoestellen zijn de meest gebruikte hooroplossing voor slechthorenden.

Je draagt het achter het oor en de toestellen zijn verkrijgbaar in de kleinste maten, waardoor ze niet opvallen. Receiver-in-the-canal hoortoestellen (RIC) lijken op AHO toestellen, maar zijn kleiner omdat het luidsprekertje in de gehoorgang wordt geplaatst in plaats van in de behuizing. 


Voor iedereen een passend hoortoestel

Phonak Vitus biedt je de keuze uit drie compacte achter-het-oor-modellen die geschikt zijn voor mild tot ernstig gehoorverlies. Phonak Vitus+ biedt je de keuze uit een discreet Receiver-In-Canal-hoortoestel, drie in-het-oor modellen en drie achter-het-oor hoortoestellen met meer functies. Dankzij de intuïtieve bedieningsknoppen is Vitus+ zeer gebruiksvriendelijk. Ook beschikt Vitus+ over een automatische microfoonschakeling voor uitdagende luistersituaties.

Phonak Vitus

Phonak Vitus+

Bijpassende accessoires voor de Phonak Vitus/Vitus+

Phonak Vitus en Phonak Vitus+ hoortoestellen kunnen middels een Roger ontvanger verbonden worden met de draadloze microfoons van Roger.

Roger Table Mic II      Roger EasyPen      Roger Pen      Roger Select      Roger Ontvangers

Hoortoestel uitproberen?

Wil jij een Phonak hoortoestel zelf uitproberen? Je kunt alle Phonak hoortoestellen vrijblijvend testen.
 
Maak snel een afspraak