Overslaan en naar de inhoud gaan
Direct afspraak maken?0900 600 7008

Schoonenberg trekt Henriette van Swinderen aan als Marketing Directeur

16/07/2015
Henriette van Swinderen

Schoonenberg heeft Henriette van Swinderen aangetrokken als Marketing Directeur. Hiermee verstevigt dé hoorzorgspecialist haar slagkracht in de hoorzorgbranche. Henriette van Swinderen is 1 juli begonnen. Hiervoor heeft zij bij onder andere bij T-Mobile en Procter & Gamble gewerkt in diverse rollen zoals Director Brand & Communications, Marketing Directeur en Directeur in- en externe Relaties.

Algemeen directeur Marcel Wanna is blij met de nieuwe Marketing Directeur: “Henriette heeft veel ervaring met het versterken van merken in snel veranderende markten. Zij gaat ons helpen om onze positie als kwaliteitsaudicien verder te verstevigen in een markt die een enorm groeipotentieel heeft, maar ook geconfronteerd wordt met prijsdruk.”

Henriette: “Ik ben er van overtuigd dat je als bedrijf meer succes hebt wanneer je mensen - klanten en medewerkers - als uitgangspunt neemt bij alles wat je doet. Ik vind het dan ook heel bijzonder om bij Schoonenberg aan de slag te gaan. Ik geloof dat als je mensen kunt helpen om weer goed te horen, je hun echt iets heel wezenlijks biedt: menselijk contact.”

Henriette van Swinderen volgt Arthur Romijn op die Chief Marketing Officer is geworden bij zusterorganisatie Geers in Duitsland.

Over Schoonenberg

Schoonenberg is dé hoorspecialist in Nederland. Met 160 gespecialiseerde winkels, 12 Expertise Centra en 450 hoorprofessionals biedt Schoonenberg haar klanten ruim 90 jaar optimale hoorzorg, een groot assortiment hoortoestellen en service en advies op maat tijdens en na de aankoop van een hoortoestel. Gehoorverlies is niet alleen een probleem van de slechthorende, maar ook van mensen in de omgeving. Daarom werkt Schoonenberg samen met de klant en zijn naaste omgeving aan hooroplossingen waardoor hoortoestellen met plezier worden gebruikt.

Voor nadere informatie

Contactpersoon: Diana Pluut, afdeling Marketing, 078 652 7399 / 06 52 509 609.

Deze pagina delen met anderen: