Overslaan en naar de inhoud gaan
Direct afspraak maken?0900 600 7008

Schoonenberg trotse partner van De wereld rond met 80-jarigen!

24/04/2018

Je hebt er vast wel eens iets over gehoord: het grappige, mooie, maar ook ontroerende TV-programma De wereld rond met 80-jarigen. Afgelopen jaar een echte kijkcijfer hit bij SBS6. Acht hoogbejaarden, die nog volop in het leven staan, krijgen de kans om samen een wereldreis te maken. De meesten zijn nog nooit in het buitenland geweest. De vier mannen en vier vrouwen kennen elkaar van tevoren niet, maar beleven dit unieke avontuur met elkaar. Presentator Dennis van der Geest reist met de ouderen mee en begeleidt hen tijdens de reis.

Woensdag 25 april start er een nieuwe seizoen van dit programma. Schoonenberg HoorSupport is dit jaar partner van dit mooie initiatief. En dat is niet voor niets! Met onze innovatieve hooroplossingen en unieke HoorSupport® programma zorgen wij ervoor dat mensen met gehoorverlies volop kunnen blijven meedoen. En dus alles uit het leven kunnen halen. Het levende bewijs zijn de slechthorende Nelly, Betsy en Freek, deelnemers van dit seizoen van De wereld rond met 80-jarigen.

Alle drie hebben zij voor aanvang van de reis, nieuwe hoortoestellen laten aanmeten in een Schoonenberg winkel. Zo gingen zij prima voorbereid op reis en hebben zij niets hoeven missen. Ben je ook benieuwd naar de mooie, spannende, grappige en emotionele momenten die zij mee maakten op deze bijzondere reis? De wereld rond met 80 jarigen is van woensdag 25 april 8 weken lang te zien op SBS6, iedere woensdagavond om 20.30 uur.

In het eerste seizoen van De wereld rond met 80-jarigen keken er gemiddeld zo'n 800.000 personen naar een aflevering.

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf woensdag 25 april 20.30 – 21.30 uur.