0900 600 7008
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel
10 Overeenkomstige resultaten
Profiteer dit jaar nog
Algemene voorwaarden | Disclaimer| Privacy statement
AudioNova Hoortoestellen
Wanneer je aan één of beide oren een gehoorverlies van 35dB hebt, kom je volgens de wet in aanmerking voor een hoortoestelvergoeding door de zorgverzekeraar van maximaal 75% van de aanschafprijs.
De AudioNova T
De AudioNova T is een receiver-in-the-canal (RIC) hoortoestel. RIC hoortoestellen zijn kleiner dan behind-the-ear hoortoestellen (BTE), omdat de luidspreker in de gehoorgang wordt geplaatst. Via een dun draadje dat over het oor loopt, is het verbonden met een kleinere behuizing. Veel mensen kiezen voor een RIC hoortoestel omdat het onopvallend is, een hoge geluidskwaliteit heeft en een goede oplossing is voor licht tot matig gehoorverlies.
Calculator
Wil jij weten of je in aanmerking komt voor een vergoeding voor je hoortoestel? Schoonenberg heeft afspraken met alle zorgverzekeraars, zodat je altijd aanspraak kunt maken op een vergoeding.
Verzekeringen & vergoedingen
Wat je voor een hoortoestel betaalt, is afhankelijk van je wensen, je zorgverzekeraar en natuurlijk van je persoonlijke hoorsituatie. Wanneer je een gehoorverlies van minimaal 35 dB hebt, kom je volgens de wet in aanmerking voor een hoortoestelvergoeding. In 2020 bedraagt deze vergoeding door de zorgverzekeraar maximaal 75% van de aanschafprijs. Ben je aanvullend verzekerd, dan kan het zijn dat de kosten 100% worden vergoed. Let wel op: de aanschaf van een hoortoestel valt onder het eigen risico.
Vergoedingen
Wanneer je aan één of beide oren een verlies van 35dB hebt, kom je volgens de wet in aanmerking voor een gedeeltelijke hoortoestelvergoeding. Je gehoorverlies wordt middels een gehoortest vastgesteld door een audicien, KNO-arts of een audiologisch centrum. Bij Schoonenberg is deze gehoortest altijd gratis.
AudioNova Hoortoestellen
Dankzij de moderne chiptechnologie worden hoortoestellen steeds beter, kleiner en onopvallender. Dat geldt zeker voor de hoortoestellen van AudioNova. Ze bieden een natuurlijke hoorervaring, comfort, functionaliteit, een aantrekkelijk design en een zo compact mogelijk formaat. Op deze pagina vind je meer informatie over de hoortoestellen van AudioNova, hun voor- en nadelen en de verschillende verzekeringscategorieën.
Kosten en Vergoedingen
Wat kost een hoortoestel? De prijzen van hoortoestellen verschillen enorm. Het is niet zo eenvoudig om de prijskaartjes van hoortoestellen te benoemen. De prijs wordt namelijk bepaald door de mate van jouw gehoorverlies, jouw zorgverzekeraar en het type hoortoestel. Hoeveel het hoortoestel kost en hoe dit bedrag tot stand komt, vind je in het overzicht hieronder. Bereken je liever snel wat je kunt verwachten qua hoortoestel vergoeding van je zorgverzekeraar? Gebruik dan onze online rekentool.
Procedures & regelgeving
Wanneer iemand aan één of beide oren een gehoorverlies van 35 dB heeft, komt hij of zij volgens de wet in aanmerking voor een gedeeltelijke hoortoestelvergoeding.
|< < 1   2  3  4  5  6  7  8  9  >|