0900 600 7008
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel
10 Overeenkomstige resultaten
Calculator
Wil jij weten of je in aanmerking komt voor een vergoeding voor je hoortoestel? Schoonenberg heeft afspraken met alle zorgverzekeraars, zodat je altijd aanspraak kunt maken op een vergoeding.
AudioNova Categorie 3 Hoortoestellen
Wanneer je aan één of beide oren een gehoorverlies van 35dB hebt, kom je volgens de wet in aanmerking voor een hoortoestelvergoeding door de zorgverzekeraar van maximaal 75% van de aanschafprijs.
De AudioNova T30 Rd 13
De AudioNova T30 Rd 13 is een receiver-in-the-canal (RIC) hoortoestel. RIC hoortoestellen zijn kleiner dan behind-the-ear hoortoestellen (BTE), omdat de luidspreker in de gehoorgang wordt geplaatst. Via een dun draadje dat over het oor loopt, is het verbonden met een kleinere behuizing. Veel mensen kiezen voor een RIC hoortoestel omdat het onopvallend is, een hoge geluidskwaliteit heeft en een goede oplossing is voor licht tot matig gehoorverlies.
De AudioNova T30 R 312
De AudioNova T30 R 312 is een receiver-in-the-canal (RIC) hoortoestel. RIC hoortoestellen zijn kleiner dan behind-the-ear hoortoestellen (BTE), omdat de luidspreker in de gehoorgang wordt geplaatst. Via een dun draadje dat over het oor loopt, is het verbonden met een kleinere behuizing. Veel mensen kiezen voor een RIC hoortoestel omdat het onopvallend is, een hoge geluidskwaliteit heeft en een goede oplossing is voor licht tot matig gehoorverlies.
De AudioNova T30 R 10
De AudioNova T30 R 10 is een receiver-in-the-canal (RIC) hoortoestel. RIC hoortoestellen zijn kleiner dan behind-the-ear hoortoestellen (BTE), omdat de luidspreker in de gehoorgang wordt geplaatst. Via een dun draadje dat over het oor loopt, is het verbonden met een kleinere behuizing. Veel mensen kiezen voor een RIC hoortoestel omdat het onopvallend is, een hoge geluidskwaliteit heeft en een goede oplossing is voor licht tot matig gehoorverlies. Hierdoor kun je met het gekozen oor telefoongesprekken binnenkrijgen en beantwoorden. Zo kun je iedere situatie optimaal ervaren.
Verzekeringen & vergoedingen
Wat je voor een hoortoestel betaalt, is afhankelijk van je wensen, je zorgverzekeraar en natuurlijk van je persoonlijke hoorsituatie. Wanneer je een gehoorverlies van minimaal 35 dB hebt, kom je volgens de wet in aanmerking voor een hoortoestelvergoeding. In 2020 bedraagt deze vergoeding door de zorgverzekeraar maximaal 75% van de aanschafprijs. Ben je aanvullend verzekerd, dan kan het zijn dat de kosten 100% worden vergoed. Let wel op: de aanschaf van een hoortoestel valt onder het eigen risico.
De AudioNova T30 P 13
De AudioNova T30 P 13 is een achter-het-oor (BTE) hoortoestel. Achter-het-oor toestellen zijn een goede oplossing voor licht tot zwaar gehoorverlies. Hierdoor kun je met het gekozen oor telefoongesprekken binnenkrijgen en beantwoorden. Zo kun je iedere situatie optimaal ervaren.
Vergoedingen
Wanneer je aan één of beide oren een verlies van 35dB hebt, kom je volgens de wet in aanmerking voor een gedeeltelijke hoortoestelvergoeding. Je gehoorverlies wordt middels een gehoortest vastgesteld door een audicien, KNO-arts of een audiologisch centrum. Bij Schoonenberg is deze gehoortest altijd gratis.
Phonak Naída V
Gesprekken voeren in een drukke ruimte, televisie kijken, een voorstelling volgen of deelnemen aan het verkeer; het kan allemaal, ook als je problemen hebt met je gehoor. Met de nieuwste generatie achter-het-oor hoortoestellen van Phonak Naída Venture kun je actief blijven meedoen aan het leven. Ze zijn specifiek ontwikkeld voor mensen met ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies. De nieuwe toestellen zijn robuuster en sterker dan hun voorgangers, en vochtbestendig.
Phonak Audéo B
Phonak Audéo B hoortoestellen zijn de kleinste in hun serie. Deze toestellen leveren topkwaliteit voor mensen met licht tot matig gehoorverlies – en soms ernstig gehoorverlies. Een hoortoestel uit de Phonak Audéo B serie voelt de luisteromgeving realtime aan. De nauwkeurige combinatie van meer dan 200 afzonderlijke instellingen zorgt voor een uitzonderlijke luisterervaring, zelfs wanneer je plotseling van omgeving verandert.
|< < 1   2  3  4  5  6  7  8  9  10...  >|