0900 600 7008
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel
3 Overeenkomstige resultaten
De AudioNova T30 R 10
De AudioNova T30 R 10 is een receiver-in-the-canal (RIC) hoortoestel. RIC hoortoestellen zijn kleiner dan behind-the-ear hoortoestellen (BTE), omdat de luidspreker in de gehoorgang wordt geplaatst. Via een dun draadje dat over het oor loopt, is het verbonden met een kleinere behuizing. Veel mensen kiezen voor een RIC hoortoestel omdat het onopvallend is, een hoge geluidskwaliteit heeft en een goede oplossing is voor licht tot matig gehoorverlies. Hierdoor kun je met het gekozen oor telefoongesprekken binnenkrijgen en beantwoorden. Zo kun je iedere situatie optimaal ervaren.
De AudioNova T30 Rd 13
De AudioNova T30 Rd 13 is een receiver-in-the-canal (RIC) hoortoestel. RIC hoortoestellen zijn kleiner dan behind-the-ear hoortoestellen (BTE), omdat de luidspreker in de gehoorgang wordt geplaatst. Via een dun draadje dat over het oor loopt, is het verbonden met een kleinere behuizing. Veel mensen kiezen voor een RIC hoortoestel omdat het onopvallend is, een hoge geluidskwaliteit heeft en een goede oplossing is voor licht tot matig gehoorverlies.
AudioNova Hoortoestellen
Dankzij de moderne chiptechnologie worden hoortoestellen steeds beter, kleiner en onopvallender. Dat geldt zeker voor de hoortoestellen van AudioNova. Ze bieden een natuurlijke hoorervaring, comfort, functionaliteit, een aantrekkelijk design en een zo compact mogelijk formaat. Op deze pagina vind je meer informatie over de hoortoestellen van AudioNova, hun voor- en nadelen en de verschillende verzekeringscategorieën.