0900 600 7008
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel
10 Overeenkomstige resultaten
Disclaimer
Algemene voorwaardenPrivacyDisclaimerContactAdres en Routebeschrijving© 2019 World of Hearing Facebook Instagram Linkedin
Hoortoestel vervangen
Algemene voorwaarden | Disclaimer| Privacy statement
Service
Bij Schoonenberg vinden we goed kunnen horen net zo belangrijk als luisteren naar de klant. Daarom kun je met vragen, suggesties of klachten altijd terecht bij onze klantenservice.
AudioNova Accessoires
Omdat een hooroplossing maatwerk is en precies moet worden afgestemd op de persoonlijke situatie en wensen van ieder individu, hebben we een uitgebreid aanbod van producten en diensten. Voor sommige situaties kun je wat extra ondersteuning gebruiken in combinatie met je hoortoestel. Op deze pagina vind je informatie over hulpmiddelen om het geluid van de radio en tv goed te kunnen horen en over accessoires voor het verstaan bij drukte of op afstand.
De AudioNova T30 Rd 13
De AudioNova T30 Rd 13 is een receiver-in-the-canal (RIC) hoortoestel. RIC hoortoestellen zijn kleiner dan behind-the-ear hoortoestellen (BTE), omdat de luidspreker in de gehoorgang wordt geplaatst. Via een dun draadje dat over het oor loopt, is het verbonden met een kleinere behuizing. Veel mensen kiezen voor een RIC hoortoestel omdat het onopvallend is, een hoge geluidskwaliteit heeft en een goede oplossing is voor licht tot matig gehoorverlies.
De AudioNova T30 R 312
De AudioNova T30 R 312 is een receiver-in-the-canal (RIC) hoortoestel. RIC hoortoestellen zijn kleiner dan behind-the-ear hoortoestellen (BTE), omdat de luidspreker in de gehoorgang wordt geplaatst. Via een dun draadje dat over het oor loopt, is het verbonden met een kleinere behuizing. Veel mensen kiezen voor een RIC hoortoestel omdat het onopvallend is, een hoge geluidskwaliteit heeft en een goede oplossing is voor licht tot matig gehoorverlies.
|< < 1   2  3  4  5  6  7  8  9  10...  >|