0900 600 7008
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel
10 Overeenkomstige resultaten
Gratis hoortestdagen
Algemene voorwaarden | Disclaimer| Privacy statement
Home
Nergens word je zo goed geholpen bij het kiezen van een hooroplossing als bij Schoonenberg. We helpen je met het kiezen en het wennen aan de nieuwste hoortoestellen die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie. Wij hebben het meest uitgebreide assortiment van Nederland, we bieden je de keuze uit minimaal 3 hoortoestellen om uit te proberen én we geven een niet tevreden geld terug garantie.
Unitron Moxi Now
De Unitron Moxi Now is het kleinste hoortoestel in zijn klasse. De Moxi Now is niet alleen zo klein dat hij totaal niet opvalt, het toestel is bovendien volledig automatisch en draadloos. De prestaties zijn uitstekend zonder dat je het hoortoestel ook maar hoeft aan te raken.
Belastingaftrek
Kies je een toestel dat buiten de 5 wettelijk vastgestelde categorieën valt, dan kun je geen aanspraak meer maken op een vergoeding van je zorgverzekeraar. Dit is het geval wanneer je een hoortoestel kiest dat in een hogere categorie uitvalt dan de zorgverzekeraar vergoedt, omdat je bijvoorbeeld een hoortoestel met de meest innovatieve gebruikersmogelijkheden wenst. Je kiest dan voor een toestel uit het zogenoemde Vrije Keuze Assortiment. Daarin vallen de nieuwste en technisch meest geavanceerde modellen van Schoonenberg. Voordeel is dat de aanschafkosten van deze toestellen vaak aftrekbaar zijn van de belasting.
De AudioNova T30 R 10
De AudioNova T30 R 10 is een receiver-in-the-canal (RIC) hoortoestel. RIC hoortoestellen zijn kleiner dan behind-the-ear hoortoestellen (BTE), omdat de luidspreker in de gehoorgang wordt geplaatst. Via een dun draadje dat over het oor loopt, is het verbonden met een kleinere behuizing. Veel mensen kiezen voor een RIC hoortoestel omdat het onopvallend is, een hoge geluidskwaliteit heeft en een goede oplossing is voor licht tot matig gehoorverlies. Hierdoor kun je met het gekozen oor telefoongesprekken binnenkrijgen en beantwoorden. Zo kun je iedere situatie optimaal ervaren.
De AudioNova T30 Rd 13
De AudioNova T30 Rd 13 is een receiver-in-the-canal (RIC) hoortoestel. RIC hoortoestellen zijn kleiner dan behind-the-ear hoortoestellen (BTE), omdat de luidspreker in de gehoorgang wordt geplaatst. Via een dun draadje dat over het oor loopt, is het verbonden met een kleinere behuizing. Veel mensen kiezen voor een RIC hoortoestel omdat het onopvallend is, een hoge geluidskwaliteit heeft en een goede oplossing is voor licht tot matig gehoorverlies.
Mijn oma voelt zich als herboren nu ze eindelijk hoortoestellen draagt
Gehoorverlies. 1 op de 10 mensen krijgt er mee te maken. De kans is dus groot dat je iemand kent met gehoorverlies, of het zelf misschien hebt. En ieder verhaal, iedere ervaring met gehoorverlies is uniek. In een serie van blogberichten laten we daarom verschillende mensen aan het woord, om te vertellen over hun persoonlijke ervaring. Ieder verhaal is anders, maar er is een duidelijke rode draad. Met een positieve instelling én een goede hoorloplossing hoeft gehoorverlies zeker geen beperking te zijn!
Nieuwste generatie hoortoestellen
Zoek je écht de beste oplossing voor jouw persoonlijke hoorsituatie? Bij Schoonenberg vind je de allernieuwste en meest geavanceerde hoortoestellen in onze topcollectie.
Hoe werken wij
Als je voor het eerst hoortoestellen gaat uitproberen, is dat wennen voor jezelf en je omgeving. Bij Schoonenberg weten we dat. Daarom doen wij meer dan alleen maar producten verkopen. Wij bieden als enige HoorSupport®. Dit is een begeleidingsprogramma dat we samen met de afdeling KNO van VUmc Amsterdam hebben ontwikkeld. Hiermee helpen we je bij het kiezen en het wennen aan een hooroplossing waar je écht iets aan hebt.
Expertise centra
De Schoonenberg Expertise Centra zijn er speciaal voor mensen met bijzondere hoorvragen en –behoeften. Hier kunnen slechthorende kinderen en hun ouders rekenen op de persoonlijke aandacht van ervaren vakmensen die beschikken over de kennis van de laatste technieken. Ook voor slechthorenden in een uitdagende werksituatie of mensen met een complex gehoorverlies zijn de Schoonenberg Expertise Centra het juiste adres.
|< < 1   2  3  >|