0900 600 7008
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel
10 Overeenkomstige resultaten
Profiteer dit jaar nog
Algemene voorwaarden | Disclaimer| Privacy statement
Kosten en Vergoedingen
Wat kost een hoortoestel? De prijzen van hoortoestellen verschillen enorm. Het is niet zo eenvoudig om de prijskaartjes van hoortoestellen te benoemen. De prijs wordt namelijk bepaald door de mate van jouw gehoorverlies, jouw zorgverzekeraar en het type hoortoestel. Hoeveel het hoortoestel kost en hoe dit bedrag tot stand komt, vind je in het overzicht hieronder. Bereken je liever snel wat je kunt verwachten qua hoortoestel vergoeding van je zorgverzekeraar? Gebruik dan onze online rekentool.
Verzekeringen & vergoedingen
Wat je voor een hoortoestel betaalt, is afhankelijk van je wensen, je zorgverzekeraar en natuurlijk van je persoonlijke hoorsituatie. Wanneer je een gehoorverlies van minimaal 35 dB hebt, kom je volgens de wet in aanmerking voor een hoortoestelvergoeding. In 2020 bedraagt deze vergoeding door de zorgverzekeraar maximaal 75% van de aanschafprijs. Ben je aanvullend verzekerd, dan kan het zijn dat de kosten 100% worden vergoed. Let wel op: de aanschaf van een hoortoestel valt onder het eigen risico.
Wat kost een hoortoestel?
Wat je voor een hoortoestel betaalt, is afhankelijk van je wensen, je zorgverzekeraar en natuurlijk van je persoonlijke hoorsituatie. Wij kijken graag samen met jou naar verschillende oplossingen en bieden je altijd keuze uit minimaal 3 hoortoestellen. Zo vinden we het toestel dat het beste bij jou past.
Vergoedingen
Wil jij weten of je in aanmerking komt voor een vergoeding van jouw zorgverzekeraar? Valt het hoortoestel in de basisverzekering of is een aanvullende verzekering nodig? Schoonenberg heeft afspraken met alle zorgverzekeraars, zodat je altijd aanspraak kunt maken op een vergoeding. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je zorgverzekeraar, het pakket dat je gekozen hebt en de categorie waar je in valt. We nemen je stap voor stap mee en leggen het je uit!
Calculator
Wil jij weten of je in aanmerking komt voor een vergoeding voor je hoortoestel? Schoonenberg heeft afspraken met alle zorgverzekeraars, zodat je altijd aanspraak kunt maken op een vergoeding.
Vergoedingen
Wanneer je aan één of beide oren een verlies van 35dB hebt, kom je volgens de wet in aanmerking voor een gedeeltelijke hoortoestelvergoeding. Je gehoorverlies wordt middels een gehoortest vastgesteld door een audicien, KNO-arts of een audiologisch centrum. Bij Schoonenberg is deze gehoortest altijd gratis.
AudioNova Hoortoestellen
Wanneer je aan één of beide oren een gehoorverlies van 35dB hebt, kom je volgens de wet in aanmerking voor een hoortoestelvergoeding door de zorgverzekeraar van maximaal 75% van de aanschafprijs.
Procedures & regelgeving
Wanneer iemand aan één of beide oren een gehoorverlies van 35 dB heeft, komt hij of zij volgens de wet in aanmerking voor een gedeeltelijke hoortoestelvergoeding.
|< < 1   2  3  4  5  6  7  8  9  10...  >|