0900 600 7008
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

De draadloze huistelefoon Phonak DECT II stuurt gesprekken automatisch naar je Phonak-hoortoestellen. Onderzoeken* hebben aangetoond dat het horen van een telefoongesprek in beide oren het spraakverstaan met 40% kan verbeteren.

Voordelen DECT II huistelefoon:
  • Je hebt geen extra apparaat zoals een streamer nodig
  • Er is een handsfree modus
  • Hij kan gebruikt worden door de gehele familie

Phonak DECT II zelf ervaren?

Stuurt telefoongesprekken automatisch en draadloos naar beide hoortoestellen.

Ben je benieuwd hoe de Phonak DECT II precies werkt en wil je hem uitproberen?

Maak nu snel een afspraak


Hoe werkt de Phonak DECT II?

De Phonak DECT II is heel handig en makkelijk te gebruiken. Met de Phonak DECT II worden telefoongesprekken rechtstreeks naar beide hoortoestellen gestreamd. Je hebt geen extra apparaat nodig en het ook niet nodig om je hoortoestelprogramma’s handmatig te wijzigen. Via een knop voor direct bellen kun je snel en eenvoudig je voorkeursnummer bellen. Ook beschikt Phonak DECT II over een handsfree modus, zodat je andere activiteiten kunt uitvoeren terwijl je praat.
 
DECT II is ook geschikt voor goedhorenden en kan door de hele familie gebruikt worden. Tot zes handsets kunnen worden verbonden met de basis, wat deze telefoon met name handig maakt voor kleine kantoren. Omdat hij een bereik heeft van 300 meter, kun je rondwandelen en toch genieten van een uitstekende geluidskwaliteit.
 
* Appleton-Huber J, (2013) ‘Phonak DECT CP1 cordless phone’ Field Study News, Phonak AG: 2013