Klanten enthousiast over slim nieuw Phonak hoortoestel

Schoonenberg zoekt testpersonen.


Schoonenberg zoekt testpersonen om de nieuwste hoortechniek van Phonak Paradise 2 weken gratis uit te proberen. Dit hoortoestel zit vol slimme innovaties die zorgen voor extra luisterplezier.

Voor deze test zoeken we mensen met of zonder hoortoestel. Iedereen met gehoorverlies kan meedoen.

Belangstelling? Je kunt je aanmelden.
 
Meld je hier aan of via 0800-0515 (gratis)!

Prakijktest levert het bewijs

Deelnemers krijgen de mogelijkheid Phonak Paradise twee weken geheel vrijblijvend uit te proberen. Thuis, onderweg, op werk of in de vrije natuur, je kunt alle tijd nemen om van de vele functionaliteiten te genieten. Het is voor ons van groot belang dat we leren van de ervaringen van alle deelnemers. We sluiten daarom de praktijktest af met een uitgebreid interview.
phonak paradise packshot set

Phonak Paradise


Dit supermoderne hoortoestel heeft al heel wat klanten op andere gedachten gebracht door zijn grote draagcomfort en geavanceerde techniek. Het achter-het-oor ontwerp zorgt voor een ideale pasvorm en comfort. En met de myPhonak-app kun je het toestel heel eenvoudig tunen, zodat je in elke situatie gesprekken optimaal kunt verstaan. Phonak Paradise is bovendien voorzien van bluetooth, zodat je Spotify kunt streamen. Of direct verbinding kunt maken met je smartphone.

Lees hier meer over de Phonak Paradise

Vrijblijvend uitproberen

Wil je ook de revolutionaire Phonak Paradise vrijblijvend uitproberen? Vul het formulier in, wij bellen je direct terug.

Waarom uitproberen?
  1. Hoortoestel uit topsegment ervaren
  2. Inclusief uitgebreide hoortest
  3. Geen verplichtingen achteraf

Winkel: *

Aanhef*


Ik heb de Privacy Policy gelezen en begrijp de inhoud.*

Ik ga akkoord met de verwerking van persoonsgegevens om marketinguitigen of nieuwsbrieven te ontvangen over diensten of producten van Sonova.