0900 600 7008

Het Phonak Marvel platform heeft de meest geavanceerde en moderne hoortoestellen van dit moment en combineert uitzonderlijke geluidskwaliteit met universele bluetooth connectiviteit. Je streamt audio naadloos van je iPhone, Android smartphone of een ander bluetooth apparaat in stereokwaliteit naar beide oren. Phonak Marvel hoortoestellen bieden je alles wat je van een eersteklas hoortoestel verwacht: uitstekende hoorprestaties, spraakverstaan en geluidskwaliteit, hoe rumoerig de luisteromgeving ook is.

Phonak Marvel technologieën

Het Marvel platform onderscheidt zich niet alleen van andere hoortoestellen vanwege zijn afzonderlijke eigenschappen, maar vooral ook vanwege de combinatie van al zijn functies. In de Marvel-hoortoestellen werken alle technologieën van Phonak samen in één verbonden systeem. Marvel-hoortoestellen herkennen meer luistersituaties dan ooit tevoren en passen zich automatisch aan elke luisteromgeving aan. Ze zijn oplaadbaar en er zijn verschillende slimme apps beschikbaar, zoals een app waarmee je realtime ondersteuning kunt krijgen van je audicien.
 
Benieuwd naar de Marvel technologieën?

Marvel technologie & connectiviteit

Marvel 2.0: Rechtstreeks streamen naar Marvel hoortoestellen dankzij RogerDirect technologie

Marvel hoortoestellen bevatten baanbrekende RogerDirect™ technologie. Dankzij deze technologie kunnen Roger microfoons rechtstreeks naar Marvel hoortoestellen streamen zonder dat er een externe receiver bevestigd hoeft te worden. Vanaf nu kun je volledige deelnemen aan gesprekken, zelfs in de meest luidruchtige omgevingen zoals restaurants, vergaderingen op het werk of bij schoolactiviteiten.
 
Wil jij ook direct verbinding kunnen maken met de Roger microfoons, zonder tussenkomst van een streamer of een extra ontvanger? Maak een afspraak of kom langs in de winkel om je Audéo Marvel gratis te upgraden. met de Marvel upgrade zijn we in staat de ontvangers direct in de toestellen te programmeren waardoor de roger direct kan verbinden met de Marvels.
 
Marvel 2.0: wat is er nieuw?

Meer informatie over de Marvel 2.0

Producten met Phonak Marvel technologie

Phonak Audéo Marvel
De Phonak Audéo Marvel is het meest geavanceerde en moderne toestel dat er is. Je kunt er direct mee streamen vanaf je smartphone of de televisie zonder dat je een los kastje om je hals hoeft te dragen. Via bluetooth kun je Phonak Audéo Marvel verbinden met je smartphone en andere elektronische apparaten, waarna het geluid in topkwaliteit gestreamd wordt naar beide oren. De hoortoestellen zijn volledig compatibel met Android en iPhone en je kunt ze op afstand met je smartphone bedienen.
Een packshot van de Phonak Audeo Marvel
 
Phonak Bolero Marvel
De Phonak Bolero Marvel is het eerste achter-het-oor hoortoestel dat alle audio-inhoud rechtstreeks streamt van iOS en Android apparaten. Het toestel beschikt ook over een ingebouwde oplaadbare lithium-ionbatterij die is ontworpen om minimaal zes jaar mee te gaan. Op één enkele lading kun je een volledige dag horen en streamen. Bolero Marvel is voorzien van AutoSense OS 3.0 technologie waardoor het toestel zich automatisch realtime aanpast aan luistersituaties.

Een packshot van de Phonak Bolero Marvel
 
Phonak Sky Marvel
De Phonak Sky Marvel productlijn is ontwikkeld voor kinderen en tieners met licht tot ernstig gehoorverlies en biedt een breder bereik aan geluiden. Dit is essentieel voor de ontwikkeling van spraak en taal. In rumoerige omgevingen verstaan kinderen spraak 24% beter met een Sky Marvel dan met andere hoortoestellen. De Sky Marvel is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten, heeft een krachtige oplaadbare batterij die de hele dag meegaat en een op maat gemaakt besturingssysteem dat speciaal ontworpen is voor kinderen.
Een packshot van de Phonak Sky Marvel

Voor ieder een passend hoortoestel

Audéo B
De Audéo B serie heeft luidspreker-in-het-oor hoortoestellen en receiver-in-the-canal hoortoestellen. Je kunt bij Schoonenberg kiezen uit de volgende modellen: Audéo B-10, Audéo B-312 en Audéo B-R.

Audéo M
Via bluetooth kun je Phonak Audéo Marvel verbinden met je smartphone en andere elektronische apparaten, waarna het geluid in topkwaliteit gestreamd wordt naar beide oren. De hoortoestellen zijn volledig compatibel met Android en iPhone en je kunt ze op afstand met je smartphone bedienen.

Naída B
De Naída B hoortoestellen zijn ontwikkeld voor mensen met zwaar gehoorverlies. Schoonenberg biedt drie typen Naída B hoortoestellen: achter-het-oor hoortoestellen (AHO) voor mensen met zeer zwaar gehoorverlies, receiver-in-the-canal hoortoestellen (RIC), ook wel luidspreker-in-het oor hoortoestellen (LIHO) genoemd, voor mensen met mild tot ernstig gehoorverlies en in-het-oor hoortoestellen (IHO).