Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

De Phonak Marvel lijn bestaat uit de bestverkochte hoortoestellen dankzij de inmiddels bewezen kwaliteit. Zo is de Virto Marvel-Titanium binnen deze lijn uniek! Dit is het kleinste Phonak toestel dat in de gehoorgang wordt geplaatst. Hierdoor is het vrijwel onzichtbaar.

De Phonak Marvel lijn bied je alles wat je van een eersteklas hoortoestel verwacht: uitstekende hoorprestaties, spraakverstaan en geluidskwaliteit, hoe rumoerig de luisteromgeving ook is. Ontdek hier alle Phonak Marvel hoortoestellen!

Phonak Virto M-Titanium: vrijwel onzichtbaar


De Phonak Virto M-Titanium is het kleinste in-het-oor hoortoestel van Phonak. Deze hoortoestellen wordt op maat gemaakt, waardoor je ze perfect en nagenoeg onzichtbaar in je oor draagt. Hoe comfortabel is dat?! Bovendien is het gemaakt van titanium en daardoor supersterk, licht en ook nog eens anti-allergisch. De Virto M-Titanium bevat een toptechnologie waardoor het toestel zich automatisch aan de omgeving aanpast zonder dat je iets handmatig hoeft in te stellen. Zo kun je moeiteloos gesprekken volgen en voeren in rumoerige situaties. Dat is dus optimaal genieten! 

Probeer 2 maanden gratis en vrijblijvend


Phonak Audéo Marvel: multifunctioneel


Via bluetooth kun je dit hoortoestel verbinden met bijvoorbeeld je smartphone of televisie, waarna het geluid in topkwaliteit gestreamd wordt naar beide oren. Je kunt deze hoortoestellen op afstand met je smartphone bedienen.

Maak een afspraak

Phonak Bolero Marvel:


De Phonak Bolero Marvel is een achter-het-oor hoortoestel dat alle audio-inhoud rechtstreeks streamt van IOS en Android apparaten. Het toestel beschikt ook over een ingebouwde oplaadbare lithium-ion batterij, die ontworpen is om minimaal 6 jaar mee te gaan! Op één enkele lading kun je een volledige dag horen en streamen. Dit toestel is voorzien van AutoSense OS 3.0 technologie, waardoor het toestel zich automatisch aanpast aan verschillende luistersituaties.
 

Phonak Sky Marvel; speciaal voor kinderen en tieners


De Phonak Sky Marvel is ontwikkeld voor kinderen en tieners met licht tot ernstig gehoorverlies en biedt een breder bereik aan geluiden. Dit is essentieel voor de ontwikkeling van spraak en taal. In rumoerige omgevingen verstaan kinderen spraak 24dB beter met Sky Marvel dan met andere hoortoestellen. De Sky Marvel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, heeft een krachtige oplaadbare batterij die de hele dag meegaat en een op maat gemaakt besturingssysteem dat speciaal ontworpen is voor kinderen. Of ze nu in een rumoerig klaslokaal zitten of op een drukke speeltuin. De technologie herkent deze luisteromgeving automatisch en past het spraakverstaan hierop aan.
 

Phonak Marvel technologieën: een multifunctioneel wonder!

De Phonak Marvel hoortoestellen zijn multifunctioneel die een uitzonderlijke geluidskwaliteit combineren met alle innovaties voor meer gebruiksgemak. Zo bevatten de hoortoestellen het AutoSense OS besturingssysteem. Dit betekent dat je als hoortoesteldrager niet zelf voor elke situatie een ander programma hoeft te kiezen. Dit doet het hoortoestel zelf. Dit zorgt voor een uitmuntende geluidskwaliteit, beter spraakverstaan en minder luisterinspanning in een rumoerige omgeving. En met een volle oplaadbare accu heb je een volle dag luisterplezier!
 
Meer lezen over de Marvel technologie?​

Inmiddels is de Marvel opgevolgd door de nieuwste aanwinst onder de Phonak hoortoestellen: Phonak Paradise. Naast alle functionaliteiten die de Marvel al heeft, biedt deze nog meer opties en verbeteringen.

Maak snel een afspraak
"Wat een geweldig hoortoestel."

Anne (72 jaar): "De Phonak Virto M-Titanium draag ik nu enkele maanden. Wat een geweldig hoortoestel. Ik was zeer verrast over het goede draagcomfort en het gebruiksgemak. Dat is zo goed dat ik vergeet dat ik ze draag. En niemand die ze ziet! Ook is het ideaal dat deze hoortoestellen zich zelf aanpassen aan het geluid in de omgeving waar ik ben. Of ik nu in een druk restaurant zit of bij een theatervoorstelling, ik heb altijd perfect gehoor!"

Over het merk Phonak

Phonak richt zich al meer dan 70 jaar op het ontwikkelen, produceren en distribueren van de allernieuwste hooroplossingen. Phonak is onderdeel van de Zwitserse Sonova Group, marktleider op het gebied van innovatieve hooroplossingen voor elk budget, elke leeftijd, levensstijl en elke soort gehoorverlies. Phonak zoekt continue de grenzen op van de technologie om zelfs de meest uitdagende hoorsituaties het hoofd te bieden.

Marvel 2.0: Rechtstreeks streamen naar Marvel hoortoestellen dankzij RogerDirect technologie

Marvel hoortoestellen bevatten baanbrekende RogerDirect™ technologie. Dankzij deze technologie kunnen Roger microfoons rechtstreeks naar Marvel hoortoestellen streamen zonder dat er een externe receiver bevestigd hoeft te worden. Vanaf nu kun je volledige deelnemen aan gesprekken, zelfs in de meest luidruchtige omgevingen zoals restaurants, vergaderingen op het werk of bij schoolactiviteiten.
 
Wil jij ook direct verbinding kunnen maken met de Roger microfoons, zonder tussenkomst van een streamer of een extra ontvanger?
Maak een afspraak of kom langs in de winkel om je Audéo Marvel gratis te upgraden. met de Marvel upgrade zijn we in staat de ontvangers direct in de toestellen te programmeren waardoor de roger direct kan verbinden met de Marvels.
 
Marvel 2.0: wat is er nieuw?


Meer informatie over de Marvel 2.0

Voor ieder een passend hoortoestel

Audéo B
De Audéo B serie heeft luidspreker-in-het-oor hoortoestellen en receiver-in-the-canal hoortoestellen. Je kunt bij Schoonenberg kiezen uit de volgende modellen: Audéo B-10, Audéo B-312 en Audéo B-R.

Audéo M
Via bluetooth kun je Phonak Audéo Marvel verbinden met je smartphone en andere elektronische apparaten, waarna het geluid in topkwaliteit gestreamd wordt naar beide oren. De hoortoestellen zijn volledig compatibel met Android en iPhone en je kunt ze op afstand met je smartphone bedienen.

Naída B
De Naída B hoortoestellen zijn ontwikkeld voor mensen met zwaar gehoorverlies. Schoonenberg biedt drie typen Naída B hoortoestellen: achter-het-oor hoortoestellen (AHO) voor mensen met zeer zwaar gehoorverlies, receiver-in-the-canal hoortoestellen (RIC), ook wel luidspreker-in-het oor hoortoestellen (LIHO) genoemd, voor mensen met mild tot ernstig gehoorverlies en in-het-oor hoortoestellen (IHO).

Over Schoonenberg

Als het om hooroplossingen gaat zijn wij al ruim 95 jaar marktleider in Nederland. Met meer dan 160 winkels bieden wij maatwerk en persoonlijke begeleiding én het meest innovatieve assortiment aan hoortoestellen en accessoires van Nederland. Als enige audicien in Nederland bieden wij het gratis HoorSupport programma. Dit is een begeleidingsprogramma dat we samen met de afdeling KNO van Amsterdam UMC hebben ontwikkeld. Hiermee helpen we je bij het kiezen en het wennen aan de hoortoestellen die het beste werken in jouw specifieke situatie.