0900 600 7008
Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!
Online Hoortest
Snel weten hoe het met jouw gehoor staat?

Zoek je écht de beste oplossing voor jouw persoonlijke hoorsituatie? Bij Schoonenberg vind je de allernieuwste en meest geavanceerde hoortoestellen in onze topcollectie.


De Audéo Paradise: ons meest geavanceerde toestel

 
  • ​Helder natuurlijk geluid
  • Briljant spraakverstaan
  • Gepersonaliseerde ruisonderdrukking
  • Spraakbediening met één tik
  • Verbindt met smartphone, TV en meer
  • Slimme apps

Meer informatie over de Audéo Paradise
 

Onzichtbare hoortoestellen
 

Denk je dat een hoortoestel jou zou kunnen helpen, maar wil je liever niet dat je omgeving ‘m ziet? Dan hebben we goed nieuws voor je! Bij Schoonenberg hebben we hoortoestellen die (vrijwel) onzichtbaar zijn. Die zijn zo piepklein, dat ze nauwelijks opvallen. Je merkt niet dat je ze draagt én niemand die ze ziet. Met de Lyric bieden we zelfs een toestel dat 100% onzichtbaar is!
 
Lees hier meer over onzichtbare toestellen

Hoortoestellen van titanium

De nieuwste in-het-oor toestellen zijn gemaakt van medisch titanium. Dat maakt ze duurzaam, licht en sterk. De titanium modellen zijn extra klein en worden op maat gemaakt, waardoor ze perfect in je gehoorgang passen. En uiteraard zit binnenin toptechnologie waardoor het toestel zich automatisch aan de omgeving aanpast zonder dat je iets handmatig hoeft in te stellen.

Phonak Virto Titanium

Onze topcollectie

Innovaties en ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Hoortoestelproducenten werken continu aan steeds betere producten die je gehoorverlies zeer gericht compenseren, tot in precisie afgestemd op de situatie waar je je in bevindt.

Met de topcollectie van Schoonenberg ben je niet gebonden aan de richtlijnen van de zorgverzekeraar, maar beslis je zelf. Je krijgt dan geen vergoeding vanuit de zorgverzekering, maar wel de nieuwste technieken, het meest natuurlijke geluid én de slimste opties. Bovendien is het aankoopbedrag vaak aftrekbaar van de belasting.
 
Altijd gratis en vrijblijvend uitproberen
Goed om te weten: je bent altijd welkom om gratis een hoortoestel uit te proberen, zonder aankoopverplichting. Zo kun je ervaren welke voordelen hoortoestellen uit de topcollectie in de praktijk bieden en kun je écht een toestel kiezen dat bij je past.


Hoortoestelinnovaties: de drie belangrijkste voordelen

1. Bijzonder comfortabel
Een zeer genuanceerde en natuurlijke weergave van geluid en klank zorgt ervoor dat je hersenen geluid makkelijker opnemen en soepeler verwerken. Je hoeft minder inspanning te leveren om te kunnen verstaan en je voelt je de hele dag fit.
 
2. Zeer grote flexibiliteit in toepassingen
De nieuwste technieken houden steeds beter rekening met je persoonlijke levensstijl en voorkeuren en zorgen ervoor dat geluid bij je binnenkomt op de manier die bij je past. Ben je energiek en vlieg je door de dag? Dan moeten je hoortoestellen snel kunnen reageren. Doe je het liever wat rustiger aan, dan heeft dit minder prioriteit.
 
3. Beter verstaan in drukke omgevingen
Het accent in de huidige ontwikkelingen ligt op het nog beter verstaan van spraak; zelfs in lastige en snel wisselende luistersituaties. Met vrienden genieten van een goed gesprek in een rumoerig café? Kletsen in het park met op de achtergrond het geluid van spelende kinderen? Dat vraagt een groot bereik, razendsnelle verwerking én volledige samenwerking van beide hoortoestellen. De nieuwste technieken maken dit mogelijk!
 
Stijlvol en onopvallend
Natuurlijk wil het oog ook wat. Onze collectie biedt verschillende mogelijkheden in vormgeving en kleur. Je kan kiezen voor een zeer stijlvol en internationaal bekroond design, maar ook voor een onopvallend in-het-oor toestel. Bespreek je wensen met ons en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Deze zijn overigens ook afhankelijk van de mate van je gehoorverlies en de anatomie van je oor.

Phonak

De hooroplossingen van Phonak zijn altijd voorzien van de nieuwste technieken en bieden de hoogste kwaliteit in klank, prestaties, gemak en design. Ze zijn verkrijgbaar als zeer discreet, klein toestel achter het oor of als toestel in het oor.

Lyric: de contactlens voor je oor

Lyric biedt een compleet nieuwe manier van horen. Het is de eerste én enige 100% onzichtbare hooroplossing.  Die bovendien langdurig te dragen is, 24 uur per dag, 7 dagen per week en tot enkele maanden achter elkaar! Ook bij het douchen, slapen en sporten.
 
Lyric wordt vlak voor het trommelvlies geplaatst. Geluid komt het buitenoor binnen en stroomt op natuurlijke wijze door. Deze plaatsing diep in de gehoorgang levert aanzienlijke voordelen op in geluidskwaliteit. Perfect horen en… niemand die het ziet!

Meer over de Lyric

Nieuwste hoortoestel, belastingvoordeel mogelijk

Schoonenberg biedt je met de topcollectie een selectie van de meest geavanceerde toestellen voor een aantrekkelijke prijs. In veel gevallen kun je een deel van het aankoopbedrag via de Belastingdienst terugkrijgen.
Op de nieuwste generatie toestellen is vanuit verzekeringen helaas geen vergoeding mogelijk. Je kunt echter in veel gevallen een deel van je aankoopbedrag terug krijgen via de Belastingdienst.

Hieronder tref je een overzicht met rekenvoorbeelden. Deze rekenvoorbeelden zijn indicatief en gebaseerd op het Belastingplan 2018. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
*Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op het Selectic Luna 9 toestel.
 
De voordelen:
  • Altijd vrije keuze zelfs voor de kleinste hoortoestellen
  • Topkwaliteit voor de scherpste prijs
  • Meest geavanceerde en laatste technieken
  • Eigen bijdrage aftrekbaar bij de inkomstenbelasting

Meer over belastingvoordeel
Vind een winkel