Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Zeg vaarwel tegen ongemakkelijke oorpijn in het vliegtuig! Want met onze speciale vliegtuig oordoppen kun je deze oorpijn voorkomen. Bovendien zorgen deze vliegtuig oordoppen ervoor dat je minder last hebt van de geluiden van het vliegtuig en je medereizigers. Begin je vliegreis goed en kies voor het comfort van vliegtuig oordoppen! Zo kun je rustig van je vlucht genieten!

Vliegtuig oordoppen tijdens het reizen

Voel je een drukkende pijn in je oren wanneer het vliegtuig opstijgt of juist daalt? Dat komt door de verandering van de luchtdruk in de omgeving. Deze wisselingen voelen soms pijnlijk aan aan je oren. Vliegtuig oordoppen beschermen jouw oren tegen deze luchtdrukverschillen, omdat ze deze verschillen opvangen en je oren zo rustig de tijd krijgen om zich aan te passen. En hinderlijke geluiden worden ook meteen weggefilterd. Zo heb je een vliegende start voor een ontspannen reis!

AudioNova InFlight

AudioNova InFlight-oordopjes filteren achtergrondlawaai weg, zodat je kunt genieten van meer comfort, zowel op het vliegveld als tijdens de vlucht. Ze kunnen de hele dag worden gedragen – bij de gate, in de lounge en aan boord – om achtergrondlawaai van de motor, andere passagiers, multimedia-apparaten en meer te verminderen.
Universele party plug oordoppen
AudioNova InFlight
AudioNova InFlight-oordopjes zijn speciaal ontwikkeld voor rust en stilte tijdens het reizen. Deze speciale filtermembranen vertragen veranderingen in de cabinedruk tijdens het opstijgen en landen. Hierdoor ervaar je minder last van ongemakken en geniet je onverstoord van een rustige vlucht.

Bekijk onze AudioNova Music oordoppen

Hoe kies je de juiste oordoppen?

Bij het kiezen van oordoppen voor gebruik in het vliegtuig zijn er verschillende factoren waarmee je rekening kunt houden om een goede keuze te maken:
  • Comfortabel: kies oordoppen die comfortabel zijn om te dragen voor gebruik in het vliegtuig
  • Pasvorm: kies de juiste pasvorm. Oordopjes moeten goed passen en niet te strak of te los zitten. Vliegtuig oordopjes zijn in verschillende maten en pasvormen verkrijgbaar.
  • Geluidsdemping: kies vliegtuig oordopjes die het harde geluid voldoende dempen zonder alles te blokkeren.
  • Drukverlichting: vliegtuig oordopjes met een speciale filter verminderen de druk op je oren tijdens het opstijgen en landen.
Vind een winkel bij jou in de buurt

Oorpijn tijdens het vliegen

Als een vliegtuig stijgt of landt, dan verandert de druk in de cabine. Hierdoor komt er druk te staan op het trommelvlies. Door deze druk krijg je het onaangename gevoel dat je oren 'dicht zitten'. Er ontstaat pijn in je oor en je gehoor wordt gedempt. Normaal gesproken regelt de buis van Eustachius (de verbinding tussen neus en oor) de druk in het binnenoor, zodat deze niet te groot wordt. Maar soms gaat dat niet vanzelf en moet je een handje helpen. Vliegtuig oordoppen zorgen ervoor dat de druk in je gehoorgang zich langzamer aanpast en zijn dus de perfecte gehoorbescherming voor een zorgeloze vlucht!

Veelgestelde vragen over vliegtuig oordopjes:

Welke oordopjes zijn geschikt tijdens het vliegen?

Speciale vliegtuig oordoppen helpen bij het reguleren van de druk op je oren tijdens het opstijgen en landen van het vliegtuig, waardoor je minder last hebt van je oren. Deze vliegtuig oordoppen zijn niet alleen effectief tegen oorpijn. Dankzij hun geavanceerde geluidsdempingstechnologie kun je genieten van een rustige vlucht, vrij van storend vliegtuiglawaai en gesprekken van medepassagiers. Een beetje extra zorg voor je oren kan dus een groot verschil maken!
 

Hoe werken vliegtuig oordoppen?

Vliegtuig oordoppen werken als een soort ventiel. Met vlieg oordopjes zorg je ervoor dat de druk in je gehoorgang zich langzamer aanpast aan de luchtdrukverschillen in het vliegtuig. Hierdoor verandert de luchtdruk in je oor geleidelijk en voel je veel minder druk op het trommelvlies. Daarnaast zorgen de vliegoordoppen voor een demping van omgevingsgeluid.